SEMT PAZARLARI ESKİ GÜNLERİNDE KURULDU

1

GÜNDEM 5.06.2021 13:40:13 2202 0
SEMT PAZARLARI ESKİ GÜNLERİNDE KURULDU


Pazarcı esnafı  cumartesi günleri tezgahını açarken, vatandaşlarda pazarlara giderek alışveriş yaptı. Pazarlarda Türkiye’nin çeşitli bölgeleri ile üretimin başladığı Manisa’da yerli sebze ve meyveler tezgahlardaki yerini almaya başladı. 


Manisa Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halim Şener, pazaryerlerinin mevcut günlerinde açılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, bütün pazarların eski günlerine dönmesini umut ettiklerini söyledi. Pazarlarda her zaman günlük ve taze ürünlerin bulunduğunu ifade eden Şener, “Manisa’mız başta olmak üzere Türkiye’mizin her yeri birbirinden güzel ürünlerle dolu. Manisa’mızda üretim sezonunu başlamasıyla birlikte yeril ürünlerimizde tezgahlardaki yerini almaya başladı. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla pazarlara gidip alışverişini yapabilir” dedi.  Kademeli normalleşme kapsamında Pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için Pazar günü kurulan Nurlupınar Pazarı ile Horozköy Pazar, Pazartesi günleri kurulacak.

Manisa Büyükşehir’den asfalt seferberliği: hedef 120 bin ton

Manisa’da Engelsiz Sanat ve Sevgi Buluşması

İhracatın Yıldızları’nda Manisalı firmalara ödül

Moris Şinasi belgeseli Manisa’da seyirciyle buluştu

Manisa’da servis şoförleriyle ulaşım toplantısı

Manisa FK deplasmanda Iğdır FK ile golsüz berabere

Manisa'da kamu çalışanlarına eğitim desteği anlaşması

Manisa’da aranan 3 hükümlü jandarmadan kaçamadı

  • Cumartesi 2.9 ° / -0.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.