Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SEMİH SALTIK MANİSA YILDIZSPOR'DA

Süper Amatör Lig ekibi Manisa Yıldızspor, en son Kınık Belediyespor forması giyen Semih Saltık ile sözleşme imzaladı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 26.07.2022 00:06:00 1114 0
SEMİH SALTIK MANİSA YILDIZSPOR

 

 Manisaspor, Arhavispor, Somaspor, Alaşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Manisa Sanayi, Saruhanlı FK ve Kınık Belediyespor formaları giyen Semih Saltık, sol bek ve stoper mevkilerinde görev yapıyor.Düzenlenen imza törenine Başkan Erhan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Çavdar katılırken, yeni transferSemih Saltık yaptığı açıklamada, “Manisa Yıldızspor Kulübü yeni bir yapılanma içinde olan bir yer. Hedefleri ve projeleri olan bir kulüp. Böyle güzel bir kulüpte oynamaktan dolayı çok mutluluk duyacağım. Transferimde emeği geçen sayın başkanımız Erhan Yıldız’a çok teşekkür ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah.” dedi.

Başkan Erhan Yıldız ise, Semih Saltık’ın önemli bir isim olduğunu belirterek, “Bal Ligi tecrübesi olan bir ismi kadromuza kattık. Onun deneyimi takımımıza büyük güç verecektir. Süper Amatör Lig ekibimiz Manisa Yıldızspor’un sezonu istediğimiz yerde tamamlayacağına inanıyoruz. Transferimiz iki tarafa da hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. Semih Saltık’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Manisa Yıldızspor forması altında başarılar diliyoruz.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: SEMİH SALTIK MANİSA YILDIZSPOR'
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.