Sema Şenyaşa, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Akhisar Belediyesi Meclis Üyesi Sema Şenyaşa, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

GÜNDEM 25.06.2025 13:12:33 170 0
Sema Şenyaşa, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Akhisar Belediyesi Meclis Üyesi Sema Şenyaşa, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Atama kararı, Akhisar Belediye Başkanı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Başkan tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şenyaşa’nın belediye çalışmalarına olan katkıları ve meclisteki yapıcı tavrı vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Akhisar Belediyesi Meclis Üyemiz Sayın Sema Şenyaşa, belediyemizin çalışmalarına sağladığı katkılar ve meclis sürecindeki uyumlu iş birliği dolayısıyla, tarafımdan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Sema Şenyaşa’nın, belediye meclisinde gösterdiği aktif rol ve toplumsal sorunlara duyarlılığıyla öne çıktığı, yerel yönetim deneyiminin yeni görevinde de önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor. Şenyaşa, önümüzdeki dönemde Belediye Başkan Yardımcısı olarak Akhisar’a hizmet etmeye devam edecek.

Peker Fk'dan Anlamlı Ziyaret

Soma Turgutalp’te Orman Yangınına Hızlı Müdahale

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN 350 HANEYE GIDA DESTEĞİ

Artar: “Sahte Diploma Skandalı Devletin Temellerine Kasttır”

Özalper: “CHP’de Amaç Ufak Tefek Kan Değişiklikleri”

Çocukluk Hobisi Mesleğe Dönüştü: 30 Yıldır Motosiklet Tamiri Yapıyor

Manisa’da Deprem Sonrası Afet Müdahale Planı Hızla Devrede

Irmak Ceylin Güçtekin Balkan Şampiyonu Oldu

  • Salı 32.6 ° / 17 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.4 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Perşembe 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.