Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Selçuk Özdağ; “Lozan devletin tapusudur”

0

GÜNDEM 28.09.2017 13:41:55 883 0
Selçuk Özdağ; “Lozan devletin tapusudur”

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peşmergenin sözde bağımsızlık referandumuna da değinen Özdağ, 'Mustafa Kemal ömrü yeterse Musul ve Kerkük’ü de vatan topraklarına katacaktı fakat ömrü yetmedi. Ben zamanında Muhsin Yazıcıoğluyla da bu işin üzerine gittik. Arkadaşlarımız, Esad’la görüşmeye gitti. Esad o zaman ‘Benim ülkemi de işgal edecekler’ dedi bize o zaman söyledi Kürt devletinin kurulmak istediğini. Zayıf bir Irak, Suriye güçlü bir İsrail demektir. Mezhep kavgalarıyla bizleri bu bölgeyi zayıflattılar. Bizim ülkemizde bunu yapamayınca ideolojik bir kavga başlattılar bizde de. Batı dünyası bize diyor ki ‘mezhepleşin’ işte biz bundan uzak duracağız. Biz burada Lazı, Kürtü, Çerkezi ile birlikte devlet kurduk. Birlikte yuva kuranlar düşman olamaz. Mücadele PKK ve IŞİD’le olacak mezhepleşmeye dur diyeceğiz' dedi.

DEVLETİN DİNİ ADALETTİR

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Dünyanın en büyük, tehlikeli ve sinsi örgütü olduğunu kaydeden Özdağ, “ABD ve egemen güçler her kurumdan bir kişi devşirse kaç kişi alır. Eğitime sızarsa neler olur. Bugün bütün güçlerini kimi bilinçli kimi bilinçsiz yönlendirilerek yaklaşık 1 milyon kişi, bu işin içine girdi. Yurt dışına gönderildi. Para ile kandırıldı çocuklarımız. Biz bu mücadeleyi beraber vermeliyiz. Demokrasiye bu karmaşada halel de gelmiş olabilir. Gazetecilerin ihbarı bir sorunu olmuşsa ben bunların tutuksuz yargılanmasını isterdim. Bir delil bir sıkıntı ortaya çıkarsa ‘gel kardeşim’ dersin. Bu sayede Batı’nın eline de koz vermemiş oluruz. Devletin dini adalettir. Bende darbe döneminde çok adaletsizliğe maruz kaldım. Bizim insanımız dini söylemlere çabuk gönül verir' diye konuştu.

BU DEVLET HEP 18 YAŞINDADIR

'Kim cemaat ile kuruma girmiş. Baştan itibaren ülkeyi ele geçirmek için harekete geçti bu yapı. TSK’yı MİT’i ele geçirmek istedi ne korkunç bir şey bu. Bunun altında bu örgütün görünen kaldık. Ben de bu görünüşe aldandım. Ama 2009’da bu işin samimiyetsizliğini görmeye başladım. İşin dünyevileştiğini gördüm” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, Milletvekili olduğumda bunlar bana liste getirdi. Manisa’daki bürokratları değiştirmem için kendi adamlarını getirmem istedi. O zaman uyarmıştım ben bunları. Ben bunlarla bir toplantı yaptım Ankara’da 'Bu devlet hep 18 yaşındadır, sizden dayak yese de kalkar öcünü alır yapmayın' dedim. Arkadaşlarımızla o zamanlar da bunları tasfiye etmenin planlarını yaptık.'


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.