Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Selçuk Özdağ; “Dünyaca ünlü markaların ayakkabıları Manisa’da üretiliyor”

0

BÖLGE 5.02.2017 14:34:45 1109 0
Selçuk Özdağ; “Dünyaca ünlü markaların ayakkabıları Manisa’da üretiliyor”

Manisa’da açılan Ayakkabı ve Moda Fuarını ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ her tür ayakkabının tanıtımının yapıldığını kaydetti. Özdağ, “Pek fazla kişi bilmeyebilir ama Manisa Ayakkabıcılar Sitesi ünlü marka ayakkabıları da imal edip hem yurt dışına ihraç ediyor, hem de Türkiye içerisinde ithalatın düşmesine fayda sağlıyor. Dolayısıyla paramız Türkiye’de yani kendi ülkemizde kalıyor. Yerli malı kullanma noktasında başka markalara fason çalışıldığı gibi Manisa’da bulunan ayakkabı firmalarının kendi ayakkabıları da yurt dışına tanıtılmış oluyor” dedi.

AYAKKABICILIK MANİSA’DAN DÜNYA ÜLKELERİNE AÇILIYOR

Manisa’da üretimi yapılan ayakkabıların Uzak Doğu, Rusya, Ukrayna, Türk Dünyası, Kuzey Afrika, Balkanlar başta olmak üzere pek çok ihraç edildiğini belirten Özdağ, “Bu sayede Türkiye’ye Manisa ayakkabıcılık sektörü döviz kazandırmış oluyor. Bunu yaparken yanlarında personel çalıştırarak istihdam sağlıyor. Ben bu vesileyle Manisalılara sesleniyorum; Yüzlerce ayakkabıcı el emeği, göz nuru eserlerini bu fuarda sergiledi. Bu nedenle saygıdeğer Manisalılar Ayakkabı fuarını mutlaka gelmeliler ve alışveriş yaparak ülke ekonomisine artı değer kazandıran, ayakkabıcı esnafına destek vermeliler. Şayet fuara gelememişlerse Ayakkabıcılar sitesinde bu vatandaşlarımızın iş yerleri mevcut oraya giderek Manisa Ayakkabıcılık sektörünün ayakta kalmasına ve gelişmesine alışveriş yaparak destek vermeliler. Bu denli güzel ve önemli bir fuarın açılmasında büyük emekleri olan Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı’na, Ayakkabıcı esnafına, fuar organizasyon şirketine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum”  

REFERANDUM ÖNCESİ 15 ÇİFT ÇİZME SİPARİŞİ

Manisa Ayakkabı ve Moda Fuarını ziyareti esnasında AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ı AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve partililer eşlik etti. Stantları gezerek firma temsilcileriyle sohbet eden Özdağ, bir firmanın ürettiği yağmur çizmelerini inceledi. Firma temsilcilerine yağmur çizmesi siparişi veren Özdağ, Anayasa değişikliği referandumu öncesi kırsal kesimde yapacağı çalışmalar sırasında kullanmak üzere 15 çift çizme siparişi verdi. Haber Merkezi


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.