Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ŞEHZADELERDE YENİ PİKNİK ALANINDA HUMMALI ÇALIŞMA

Şehzadeler ilçesine kazandırılacak yeni piknik alanında hummalı bir çalışma başladı.

MANİSA- İLÇELER 11.07.2023 15:34:00 1005 0
ŞEHZADELERDE YENİ PİKNİK ALANINDA HUMMALI ÇALIŞMA


 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği Hamalın Kırı Mevkiinde 43 dönümlük bir alanda Şehzadeler ilçesine kazandırılacak yeni piknik alanında hummalı bir çalışma başladı.

 

Başkan Çelik, çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden çalışmayla ilgili bilgi aldı.  
 

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz günlerde Yukarı Çobanisa Mahallesi Hamalın Kırı Mevkiinde 43 dönümlük bir alanda, vatandaşların günü birlik pikniklerini yapabilecekleri bir mesire yerini  Şehzadelere kazandıracakları çalışmanın startını verdiklerini müjdelemişti. Başkan Çelik'in açıklamasının ardından bölgede hummalı bir çalışma başlatıldı. Şehzadeler Belediyesi'ne bağlı ekipler,  çalışmaları kısa sürede tamamlamak için hemen işe koyuldu. Dozer, kepçe ve kamyonlar alanı düzenlemek için mesaiye başladı. Başkan Çelik beraberindeki Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, Park ve Bahçeler Müdürü Erdoğan Yayla ile birlikte alanda incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.  
 

 

Başkan Çelik bu yıl içerisinde kullanıma açmayı planladıkları piknik alanında vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap verecek düzenlemeyi kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi. Alandaki tesis ve donatıların 645 kişiye hizmet edecek sayıda ve büyüklükte olacağını belirten Başkan Çelik şöyle konuştu; "Piknik alanımızda  250 m² büyüklükte 1 adet Kır Lokantası, 56 m² büyüklüklerde 2 adet Tuvalet ve Bebek Bakım Odası, 20 m² 1 adet Kadın- Erkek Mescit, 2 adet Çocuk Oyun Grubu, 6 adet  Yağmur Barınağı, 50 adet Üstü Kapalı Ahşap Piknik Masası, 50 adet Ahşap Piknik Masası, 50 adet Ahşap Kütük Oturma Birimi ve Ahşap Bank, 100 adet Mangal Birimi, 5 adet Ahşap Çeşme, 5 adet Bulaşık Yıkama Yeri, 7 adet İkili Çöp Kovası bulunacak. Alanın iki girişi arasında önerilen 7 metre genişliğindeki yol ile taşıt trafiği alanın batısına yönlendirilmiş ve bu yolun güneyinde ziyaretçi kapasitesinin üzerinde otopark tasarlanmıştır. Otopark kapsamında 105 otomobil parkı, 10 engelli otoparkı, 1 otobüs parkı, 10 motosiklet parkı ve 10 bisiklet parkı ayrılmıştır. Şehzadelerimize şimdiden hayırlı olsun. "  
 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.