ŞEHZADELER BELEDİYESİ İNCE VE EKİBİNİ DEPREMZEDELERLE BULUŞTURDU

Manisa'nın sevilen tasavvuf sanatçısı Ahmet İnce ve ekibi Kahramanmaraş'ın ilçesi Andırın ve Adıyaman'da sahne aldı. Kuran tilavetleri, ilahiler ve tasavvuf ezgileri bu kez depremzedeler için seslendirildi.

MANİSA- İLÇELER 5.03.2023 00:00:00 1197 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ İNCE VE EKİBİNİ DEPREMZEDELERLE BULUŞTURDU

 

 

Şehzadeler Belediyesi'nin depremzedelere yönelik gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri kapsamında, Manisa'nın sevilen tasavvuf sanatçısı Ahmet İnce ve ekibi Kahramanmaraş'ın ilçesi  Andırın ve Adıyaman'da sahne aldı. Kuran tilavetleri, ilahiler ve tasavvuf ezgileri bu kez depremzedeler için seslendirildi.  

Şehzadeler Belediyesi'nin Kahramanmaraş'ın ilçesi  Andırın ve Adıyaman'da depremzedelere yönelik gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri kapsamında, Manisa'nın sevilen tasavvuf sanatçısı Ahmet İnce ve ekibi sahne aldı. Manisa'dan ilk olarak Andırın'a giderek sahne alan ekip, burada iftar vaktinde en güzel eserlerini depremzedeler için seslendirdi. Kuran tilaveti ile başlayan programda Ahmet İnce seslendirdiği ezgilerle kulakların pasını sildi, depremzedelere moral oldu.  

İnce ve ekibinin bir sonraki durağı Adıyaman Eğriçay Parkındaki çadır kent oldu. Şehzadeler Belediyesi'nin beş bin kişiye iftar ve sahur ikram ettiği çadır kentte sahne alan ekip, burada da en güzel eserlerini seslendirdi.  İftar öncesinde ilk sahnesini alan İnce ve saz arkadaşları  depremzedelerin yoğun ilgisi  nedeniyle iftar sonrasında ikinci kez sahneye çıktı.  Depremzede vatandaşlar dinledikleri Kuran tilavetleri, ilahiler ile moral buldu, yaşadıkları acıları birkaç saatliğine de olsa unuttu.

 


 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.