Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHZADELER ADAYI AHMET KARADAĞ’DAN AMATÖR KULÜPLERE SAHA SÖZÜ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Manisa Temsilciliği’ni ziyaret eden İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ İl Temsilcisi Erol Timur ve yönetimiyle bir araya geldi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 11.12.2023 14:54:00 1687 0
ŞEHZADELER ADAYI AHMET KARADAĞ’DAN AMATÖR KULÜPLERE SAHA SÖZÜ


Ahmet Karadağ 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde adaylığının kesinleşmesiyle birlikte İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

 Ahmet Karadağ Şehzadeler’ in 67 mahalle muhtarını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledikten sonra esnaf ve oda ziyaretleriyle çalışmalarını sürdürüyor. 

Seçim gündemi gelmeden öncede vatandaşlarla iç içe olan Ahmet Karadağ adeta sıkılmadık el bırakmamaya kararlı bir şekilde ilerliyor.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Manisa Temsilciliği’ni ziyaret eden İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ İl Temsilcisi Erol Timur ve yönetimiyle bir araya geldi. Daha önce çeşitli spor kulüplerinde yöneticilik ve kurucu başkanlık görevlerinde bulunan Karadağ uzun yıllar amatör olarak futbol oynamıştı. Ziyaret ile ilgili düşüncelerini dile getiren İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ; “Manisamız köklü spor kültürü olan bir şehir. Uzun yıllardır profesyonel liglerde üst düzeyde şehrimiz temsil ediliyor. Sporun her branşında şehrimizin adını hem ülkemizde hem de dünyada duyuran önemli sporcularımız var. Bu başarı en başta bu işe gönül vermiş antrenörlerimiz, yöneticilerimiz ve sporcularımızın emekleriyle geliyor. Bugün gençlerimizi bağımlılığın her türlüsünden uzak tutmak için en önemli etkenlerden birisi spor. Benim de uzun yıllar devam ettirdiğim sporcu geçmişim var. Sporcu yetiştirme gayretinde olan kulüplerimizin sorunlarını en yakından bilen insanlardan birisiyim. Aynı zamanda çeşitli spor kulüplerinde Manisamızı ve Manisalıları temsilen bulunduğum yöneticilik görevlerimde oldu. Amatör kulüplerimizin antrenman sahalarına erişiminin zor olduğunu, giyinme soyunma alanlarının ne durumda olduğunu, zaten uzak olan sahalara gidebilmenin bile ne bütçeler gerektirdiğini çok iyi biliyorum. Talip olduğumuz Şehzadeler Belediye Başkanlığı emanetini vatandaşlarımız bize layık görürlerse her zaman ulaşılabilen modern spor alanları inşa edeceğiz. Proje çalışan ekip arkadaşlarımız çalışmalarının sonuna yaklaştı. Tamamlandığı zaman Şehzadelerimize nerede ve ne şekilde bir spor kompleksi kazandıracağımızı vatandaşlarımızla paylaşacağız. Allah kısmet ederse üzerinde çalıştığımız projelerimiz göreve geldiğimiz günün hemen ertesinde hayata geçirilebilir projeler olacak. Bütçeleriyle öne çıkan değil hemşehrilerimizin gönlünde taht kuracak mega projeler yapacağız. Yönetimimizde de spor kulüplerimizi temsilen bir arkadaşımız olacak. Seçime bir gün kala da seçimden bir gün sonra da tıkır tıkır işleyen bir yerel yönetim için kollarımızı sıvadık. Elbirliğiyle Şehzadelerimizi her alanda hakettiği yere getireceğiz.” dedi.
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve beraberinde ki heyete ev sahipliği yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Manisa Temsilcisi Erol Timur ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.