Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ŞEHZADELER SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN KALİTELİ HİZMET

1

SAĞLIK 19.06.2019 17:14:03 5083 0
ŞEHZADELER SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN KALİTELİ HİZMET


Manisa Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğü, daha iyi koşullarda vatandaşlara hizmet veriyor.
Daha önce farklı yerlerde olan birimleri Sağlıklı Hayat Merkezi çatısı altında toplayan Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğü, aynı zamanda son teknolojiden de faydalanıyor. 
Uzm. Dr. Müjde İlgün, “Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğümüz, eski Doğum Evi olarak bilinen yerde hizmet veriyor. Buraya taşınma sonrasında Verem Savaş Dispanserimiz ve Sağlıklı Hayat Merkezimizi bünyemizde toplayarak aynı bina içerisinde hizmete başlamıştır. Özellikle sağlık hizmet sunumunu daha ağırlıklı olarak vatandaşa yaklaştırmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüzün desteğiyle bu binada tüm birimlerimizi topladık. Ve daha ulaşılabilir olmayı hedefledik. Gerçekten de yeni binamızda daha yüksek oranlarda daha yüksek sayılarla vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ulaştırıyoruz” dedi. 
Hizmet veren birimlerden bahseden İlgün, “Ağırlıklı olarak Sağlıklı Hayat Merkezi içerisinde Psikososyal Destek Birimi, KETEM, aile planlaması eğitim merkezi, kanser tarama, aile planlaması üreme sağlığı, obezite, diyetisyen gibi birçok hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştırıyoruz. Yine Verem Savaş Dispanserimiz yeni binasında daha iyi koşullarda daha iyi bir ortamda halkımıza yakınlaşarak hizmeti devam ettiriyor” diye konuştu. 
İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün binanın birinci katında hizmet verdiğini açıklayan İlgün, zemin katında ise Sağlıklı Hayat Merkezi birimlerinin hizmet verdiğini kaydetti. İlgün, “Bunun dışında yabancı uyruklar polikliniğimiz de hizmet vermeye başladı” diye konuştu. 
Evlilik öncesi danışmanlık eğitiminden bahseden İlgün, evlenecek olan çiftçilere evlilik öncesi dikkat edilmesi gereken konular hakkında eğitimler verdiklerini söyledi. İlgün, hizmet içi eğitimlerin devam ettiğini belirtti. İlgün, “Evlenmeden önce yapılan tetkikler, akraba evlilikleri, talesimi, cinsel yoluyla bulaşan enfeksiyonlar ve evlilikle ilgili bir takım danışmanlık veriliyor” dedi. 
Bütün birimlere çok güvendiklerini ve vatandaşları da güven verdiklerini aktaran Müjde İlgün, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize gelin işiniz hem hızlı olsun, hem düzgün olsun. Makinelerimiz çok kaliteli, ekiplerimiz çok kaliteli. Mamografi ve dijital röntgen biriminde her gün ortalama 60 kişiye bakıyoruz. Yaz dönemi olduğu için sayılar biraz düşebiliyor. Kışın ise daha fazla insana bakıyoruz.”dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.