(MHA) - Şehzadeler Belediyesi, öğrencilere yönelik eğitim desteklerini aralıksız sürdürüyor. Belediyenin Gençlik Evi’nde başlatılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) hazırlık kursları, 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin sınav sürecine destek olmak amacıyla hayata geçirildi. Kurslarda birebir derslerin yanı sıra soru çözümleri ve konu tekrarları yapılacak. Ayrıca deneme sınav sonuçlarına göre öğrencilerin eksik kazanımları tespit edilerek kişiye özel kitap sistemiyle destek sağlanacak. Eğitimler sınav tarihine kadar devam edecek.
Öte yandan Şehzadeler Belediyesi tarafından yaz tatili boyunca sürdürülen yaz okulu programı da sona erdi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı programda akıl oyunları, İngilizce, Almanca, bilgisayar, ritim ve yaratıcı yazarlık dersleri verildi. 150 öğrencinin katılım sağladığı yaz okulunda çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yeni bilgiler edindi.
Şehzadeler Belediyesi, eğitim destek projeleriyle öğrencilerin gelişimine katkı sunmayı ve ailelere destek olmayı sürdürüyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.