Şehit Pirnarcı hayrına içme suyu çıkartıldı

0

BÖLGE 6.04.2018 12:15:44 2523 0
Şehit Pirnarcı hayrına içme suyu çıkartıldı

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi kırsalında PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesiyle şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nezir Pirnarcı'nın hayrına babası Mehmet Pirnarcı açtırdığı sondajla içme suyu çıkarttı.

 

Mehmet Pirnarcı, “Şehit oğlum Nezir Pirnarcı adına mahallemizde ki tepeden içme suyu sondajı açtırdık ve suyu çıkarttık. Allah kabul etsin. Hayırlı olsun.” Dedi.

Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Şehidimizin babasından Allah razı olsun. Oğlunun hayrı için tek başına bu içme suyu sondajını açtırdı ve suyu çıkarttı. Tüm masrafı şehidimizin babası karşıladı. Şimdi MASKİ görevlileri suyu ölçtürdükten sonra mahallenin su deposuna taşıyabilmek için gereken boruları döşeyecek ve şehidimizin hayrı olan sondajdan çıkan sudan hepimiz içeceğiz. Mahallemize dışarıdan gelen vatandaşlarımızda bu sudan içecekler ve herkes bu hayra ortak olacak. Suyun çıktığı yere şehidimizin adının verileceği bir çeşme yapılarak oradan gelip geçenlerin, dağda ki hayvanlarında bu sudan faydalanmaları sağlanacak. Allah razı olsun, şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

SERKAN KÜL

Turgutlu Belediyesi’nden Geleneksel Aşure Hayrı

Manisa’da Asfalt Seferberliği: Kazım Karabekir ve Yaraşlı’ya Yeni Yol

Akhisar, Şehit Fikret Mangura’yı Dualarla Karşıladı

Manisa FK, Afyonkarahisar Kampına Başladı

Kaymakam Fatih Bayram’dan Okullara Ziyaret: “Eğitimde Kalite, Geleceğe Yatırımdır”

Manisa OSB, İSO İkinci 500 Listesinde 10 Firma ile Yer Aldı

Superior Seedless Üzümde Hasat 15 Temmuz, İhracat 16 Temmuz’da

TOBB Nefes Kredisi Başvuruları Başladı, Dolandırıcılara Dikkat!

  • Salı 41.2 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 40.8 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 39.5 ° / 22 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.