Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Şehit Jandarma Er Yücel Ergin Kütüphanesi Açılışı Gerçekleştirildi

0

BÖLGE 26.09.2021 00:01:14 1154 0
Şehit Jandarma Er Yücel Ergin Kütüphanesi Açılışı Gerçekleştirildi


Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gördes İlçesine giden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, ilk olarak Bitlis Valisi Oktay Çağatay ile birlikte Değerli Zamanlar Hatıra Parkında gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine katıldı. Manisa Valisi Karadeniz, Bitlis Valisi Çağatay ve protokol üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirmiş olduğu “Değerli Zamanlar Eğitim Programı” na katılan öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturuldu.
Şehit Jandarma Er Yücel Ergin Kütüphanesi Açılışı Gerçekleştirildi
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Bitlis Valisi Oktay Çağatay, “Değerli Zamanlar Eğitim Programı” na katılan öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdikten sonra Gördes İmam Hatip Lisesinde Şehit Jandarma Er Yücel Ergin adına yaptırılan kütüphanenin açılış törenini gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde, Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Eşi Hande Çağatay ile protokol üyelerinin kurdeleyi kesmesiyle açılışı gerçekleştirilen kütüphane; Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında Gördes Anadolu Lisesi Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Derneği’nin “İstiklal ve İstikbal Adına” adlı projesi ile hayata geçirildi. Yaşayan Şehit Kütüphaneleri Derneği’nin de katkı sağlamasıyla oluşturulan kütüphanede, Bitlis Valisi Oktay Çağatay’ın Eşi Hande Çağatay’ın kardeşi olan ve 1988 yılında Hatay’ın Erzin İlçesi Botaş Jandarma Karakolu’nda şehit olan Jandarma Er Yücel Ergin’in adı yaşatılacak.
Gördes Kaymakamlığı ve Belediyesi Ziyareti
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Gördes İmam Hatip Lisesi Şehit Jandarma Er Yücel Ergin Kütüphanesi açılış töreni sonrasında, 20.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Gördes Kaymakamlığı görevine atanan Muhammet Özyüksel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti, ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Özyüksel’den bilgi aldı.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.