Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ŞEHİR HASTANESİNDE HEMŞİRELER HAFTASINI KUTLADI

1

GÜNDEM 15.05.2019 15:46:20 813 0
ŞEHİR HASTANESİNDE HEMŞİRELER HAFTASINI KUTLADI

Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan SAKA ve Yönetim Ekibi ile birlikte 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında hastanemizde hizmet veren hemşirelerimizi birimlerinde ziyaret edip kendilerine gül vererek günlerini kutladılar.
Hemşireliğin önemini vurgulayan Başhekim SAKA; 'sağlıklı bir toplumun oluşması için, hiçbir ayrım gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan vefakar ve çalışkan hemşirelerimiz, insana hizmet etmek gibi onurlu bir mesleği icra etmektedir. Fedakarlıkla ve sabırla yapılan bu görev insan sevgisiyle dolu kutsal bir meslektir. İnsan sağlığından daha önemli ve öncelikli hiçbir şeyin olmadığı bilinci ile çalışan hemşirelerimizin verdikleri hizmet, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir. 
Sağlıkta iletişim, sağlıklı iletişim ilkesiyle tüm hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.