Bugün, 3 Mayıs 2025 Cumartesi

Savcılık Katibi Ve Şoförü FETÖ’cü Çıktı

0

BÖLGE 11.08.2016 15:49:38 1056 0
Savcılık Katibi Ve Şoförü FETÖ’cü Çıktı

Öte yandan adliyeye sevk edilen öğretmenlerden Ali Rıza Erçel, Süleyman Yaşar, Mustafa Kılınç, örgüte ait bir yurt görevlisi olduğu iddia edilen Songül Pala, Ümmü İsem ve Nazlı Cengiz, sohbetlerde ders verdiği iddia edilen Gazi Yılmaz, örgüt üyesi olmakla suçlanan Cennet Uman ve Makbule Kayalı da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 
Ayrıca Alaşehir Cumhuriyet Savcılığında katip olarak çalışan Ömer Şeker'in sendika temsilcisi olarak geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Şehitleri için Cumhuriyet Meydanı’nda lokma döktürttüğü, daha sonra gözaltına alındığı öğrenildi. İlçe genelinde operasyonların sürdüğü halen gözaltında 15 kişinin bulunduğu öğrenildi. 15 Temmuz’dan bu yana Alaşehir’de yapılan operasyonlar sonucunda 14 emniyet görevlisi, 3 savcı, 2 hakim, 2 adliye personeli, 1 astsubay, 8 öğretmen, 1 avukat, 1 öğrenci, 2 doktor ve 28 esnaf olmak üzere toplamda 64 kişi tutuklandı.

(İHA)

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.5 ° / 11.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.