Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Saruhanlılı Şehitler Saygı ve Minnetle Yâd Edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde şehadetlerinin yıldönümü dolayısıyla şehitler adına mevlid-i şerif okutuldu.

SARUHANLI 29.05.2023 15:07:00 1774 0
Saruhanlılı Şehitler Saygı ve Minnetle Yâd Edildi


 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde şehadetlerinin yıldönümü dolayısıyla Nezir Pirnarcı, Mustafa Sonkaya, Serbülent Kaya, Hamza Dede, Bülent Yenihatay ve Şevket Kolonkaya adına mevlit okutarak, pilav hayrında bulundu. Geniş katılımla gerçekleşen anma töreni nedeniyle şehit aileleri ve yakınları, Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Manisalı şehitlerimizi anmak için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan şehit mevlidi ve pilav hayrı, Saruhanlı ilçesinde devam etti. Aziz şehitlerimiz Nezir Pirnarcı, Mustafa Sonkaya, Serbülent Kaya, Hamza Dede, Bülent Yenihatay ve Şevket Kolonkaya’nın hayır duaları ile anıldığı programa, Saruhanlı Kaymakamı Murat Açar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Peker, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Aykut Kurban, İlçe Müftüsü İsa Solmaz, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ekrem Çilli, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ve şehit aileleri, yakınları ile mahalle muhtarları katıldı. Şehitlerimiz adına Kuran-ı Kerim okunmasının ardından pilav hayrı gerçekleştirildi. Programın son bölümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve içerisinde Yasin-i Şerif ile Türk Bayrağı bulunan hediyeler, protokol üyeleri tarafından şehit ailelerine takdim edildi. Şehit aileleri ve yakınları, evlatlarını unutmayan ve anma programı gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederken, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, ailelerle yakından ilgilenerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.