Bugün, 17 Haziran 2025 Salı

Saruhanlı’da Zara Rüzgarı Esti

Saruhanlı'da sahne alan ünlü şarkıcı Zara, ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.

SARUHANLI 8.09.2022 12:24:00 2144 0
Saruhanlı’da Zara Rüzgarı Esti


Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen “15. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” ile İlçenin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Saruhanlı'da sahne alan ünlü şarkıcı Zara, ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.

 

Saruhanlı’da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen “15. Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin son gecesinde şarkıcı Zara sahne aldı.

 

Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yılı olan 7 Eylül gecesinde düzenlenen konseri Belediye Başkanı Zeki Bilgin, eşi Zehra Bilgin ve ilçe halkı coşkuyla izledi.

 

Konserde sahne alan şarkıcı Zara, konser alanını dolduran binlerce hayranına birbirinden güzel eserler seslendirdi.

 

Programda sahneye çıkan Belediye Başkanı Zeki Bilgin, davetlerini kırmayıp Saruhanlı’ya gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Zara'ya teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti sundu.

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

Anahtar Kelimeler: Saruhanlı’ Rüzgarı
  • Salı 34 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.