Saruhanlı'da Hastanenin talebini Büyükşehir karşıladı

0

GÜNDEM 28.01.2018 17:56:55 1585 0
Saruhanlı

Saruhanlı Devlet Hastanesinin Görme Engelli Yürüme Yolu için yol taşı talebi Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı.  Saruhanlı Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İsmail Alpar, talebin hızlı bir şekilde yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Ali Aybars Özbilgin, yaptığı açıklamada, 'Saruhanlı Devlet Hastanesi’nin girişindeki engelli otoparkından ana giriş kapısına kadar olan yol üzerine Görme Engelli Yürüme Yolu için yol taşı talebini Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yerine getirdik. Hastane Müdürümüz İsmail Bey ve Müdür Yardımcısı Halil Bey talebin hızlı bir şekilde yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirip Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.' ifadelerini kullandı.

SERKAN KÜL

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.