Saruhanlı Belediyespor Hacırahmanlı Stadı'nda Oynayacak

Saruhanlı Belediyespor 8 Mart 2023 tarihinden itibaren iç saha maçlarını Hacırahmanlı Stadı'nda oynayacak.

SARUHANLI 3.03.2023 00:00:00 2276 0
Saruhanlı Belediyespor Hacırahmanlı Stadı

 

 

 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Saruhanlı Belediyespor Saruhanlı İlçe Stadı' nın bakımda olması nedeniyle yaklaşık 2 sezondur, iç saha maçlarını Turgutlu Yedi Eylül stadında oynuyordu.

Saruhanlı Belediyespor yaptığı müracaat sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Hacırahmanlı'daki stadın yeniden inşa edilmesiyle,

iç saha maçlarının

Hacırahmanlı'da oynanmasına onay verildi.

Saruhanlı Belediyespor ligin ikinci devresinde Aliağa, Sultangazi, Bağcılar, Özçamdibi ve Çeşme Belediyespor'u konuk edeceği karşılaşmaları Hacırahmanlı Stadı' nda oynayacak.

Konu ile ilgili olarak Saruhanlı Belediyespor "Hacırahmanlı Stadı' nın yenilenmesini ve kulübümüze açılmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ederiz." açıklamasını yaptı.

 


 

Akhisar Belediyespor U14 Manisa Şampiyonu oldu

Turgutlu Belediyesi’nden kente estetik dokunuşlar

Turgutlu’da Okurluktan Yazarlığa Edebiyat Buluşması

Akhisar Belediyesi’nden 2 bin aileye Ramazan çeki

Yalçın Taşdemir, etkinlik sektörünün sıkıntılarını Mahmut Arıkan’a anlattı

Manisa Kahveciler Odası’nda yeni başkan Uğursalan

Gazeteciler Spil Dağı’nda stres attı

Başkan Hakan Şimşek’ten Ticaret Borsası’na ziyaret

  • Çarşamba 1.4 ° / 0.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 2.8 ° / -4.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Cuma 2.4 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.