Saruhanlı Belediyesinde Davullu Zurnalı Maaş Kutlaması

Manisa'nın Saruhanlı İlçe Belediyesinde en düşük işçi maaşının 6 bin 700 liradan 11 bin 325 liraya yükseltilmesine sevinen işçiler, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yaptı.

SARUHANLI 4.02.2023 00:12:00 1427 0
Saruhanlı Belediyesinde Davullu Zurnalı Maaş Kutlaması

 

 

Saruhanlı Belediyesinin iştiraki Sarbel A.Ş bünyesinde çalışan toplam 250 işçi, şantiyede bir araya gelerek hayata geçirilen yüzde 70'lik zammı davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Personelinin sevincine ortak olmak üzere Şantiyeye gelen Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i davul ve zurnayla karşılayan işçiler, 'En büyük başkan bizim başkan' şeklinde atılan slogan attı. Daha sonra Başkan Bilgin, çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, emeğin en yüce değer olduğunu ifade ederek, "Tüm personelime helal hoş olsun. güle güle harcayın" dedi.

Başkan Bilgin, şöyle konuştu; "Gönül daha fazlasını vermek istiyor ancak bütçemiz buna olanak sağlamıyor. Hiçbir çalışanımızın alın terini biz heba etmeyiz.  Alın teriyle çalışan tüm emekçilerin başımızın üstünde yeri var.  Bir Belediyenin başarısı, sahada çalışan emekçilerin başarısıdır. Yüzde 70'lik zam hayırlı olsun.  11 bin 325 lira belki yetecek, belki yetmeyecek ama inşallah 3-4 ay sonra Sosyal Demokratların iktidara gelmesiyle siz emekçilere açlık sınırının üzerinde 15 bin, 18 bin lira maaşlar vermeyi rabbim bizlere nasip etsin. "

Başkan Bilgin, konuşmasının ardından çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti. Programa Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de katıldı.

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Milli Eğitim’den Bir İlk: Üniversite Tercih Danışmanlığı Noktası Açıldı

  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.