Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Saruhanlı Personeline Kurumsal Kültür Eğitimi

0

GÜNDEM 22.11.2016 14:36:20 753 0
Saruhanlı Personeline Kurumsal Kültür Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim faaliyetleri ilçelere yaygınlaştırılıyor. Bu kapsamda hazırlanan planlı hizmet içi eğitimlerden birisi olan “Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü Personeline Yönelik Kurumsal Kültür ve Finansal Okuryazarlık Eğitimi” Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal tarafından verilen eğitimde, her bir kurum ve kuruluşun kendine özgü bir kurumsal kimliği ve kurumsal kültürü olduğu, kurumların değeri ve prestijinin kurumsal kültürüne bağlı olarak değerlendirildiği, Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının vatandaş memnuniyetine odaklanmasının önemi, her bir çalışanın yasal mevzuata uygun hareket etmesi gerektiği, etik davranış ilkelerine uyulması ve vatandaşla ilişkilerde dikkat edilmesi gereken konular hakkında personele bilgiler verildi.

Donanımlı Personel, Nitelikli Hizmet

Eğitimlerin hem personel, hem de vatandaş için önemine vurgu yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla ilçelere yaygınlaştırdığımız eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. Büyükşehir personelinin eğitim içinde yetiştirilmesi bizim için çok önem taşımaktadır. İyi bilgilendirilmiş personelimizin vatandaşlarımıza nitelikli hizmetler sunacağına inanıyoruz. Eğitimlerimizi personelin eğitim ihtiyaçları doğrultusunda planlıyor ve gerçekleştiriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesinin kurumsal kültürünün geliştirilmesi ve personelce özümsenmesi öncelikli amaçlarımız arasındadır. Her bir çalışanımız Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli olduğunu gururla söylemelidir. Her birimiz Manisa Büyükşehir Belediyesini en iyi şekilde temsil etmeliyiz. Bu suretle Manisa Büyükşehir Belediyesinin hizmet kalitesi daima yükselecektir” dedi.

Eğitimleri İlçelere Yaydık

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “İyi hizmetler, iyi yetişmiş çalışanlar sayesinde verilir. Hizmet ve yatırım planlarını gerçekleştiren personelin eğitimi çok önemlidir. Stratejik planlarımızda Manisa Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yapısını güçlendirmeyi hedeflerimiz arasına koyduk. Bu hedefin gerçekleştirilmesinde işe liyakatli çalışanları istihdam etmek kadar, personelimizi hizmet içinde eğitmek de çok önem taşımaktadır. Bu amaçla eğitimlerin nicelik ve nitelik olarak arttırılması yanında eğitimlerin personelin olduğu her ilçeye yaygınlaştırılmasını sağladık” dedi.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.