Saruhanlı MHP İlçe Teşkilatı Türkeş’i andı

0

SİYASET 6.04.2018 12:14:39 1337 0
Saruhanlı MHP İlçe Teşkilatı Türkeş’i andı

Parti binası önünde düzenlenen lokma hayrına, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, MHP’li Belediye Melis Üyesi Ahmet Tunbalı, parti yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alparslan Türkeş’in vefatının 21. Yılında anma töreninde ilçe halkına gün boyunca lokma dağıtıldı. 

MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, “Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş’i vefatının 21. Yılında rahmet, minnet ve şükranla anmak için ilçe teşkilatımız önünde lokma döktürüp, Mevlid-i Şerif okutuyoruz” dedi ve şöyle devam etti, “Hakka yürüyüşünün 21. yılında, merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'i dualarla, özlemle anıyor, rahmet, minnet ve Fatihalarla yad ediyoruz. Büyük bir mücadele, engin bir gönül ve ülkü insanı olan Alparslan Türkeş, hayatını mukaddes davasına adamıştır. Ufuk ötesini görme kabiliyeti olan Alparslan Türkeş, siyasi krizlerin baş gösterdiği dönemlerde sağduyunun sesi olarak hareket eden, aşılmaz görülen sorunları sükunetle halleden bir şahsiyetti. Türk siyaset ve devlet hayatına milli, ahlaki ve manevi bir yorum getirme konusunda heyecan ve aşk doluydu. Türk milletinin tarih ve kültür hazinesinde ülkücü nesillerin düşünü kuran, Türk ve İslam coğrafyalarına umut meşalesi yakan yine Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in fikir ve akıl ölçüsüydü. Haksızlık karşısında hiç susmadı. Zalimler karşısında hiçbir zaman el pençe divan durmadı. Yozlaşma akıntısına bütün gücüyle direndi, yolsuzluk seline her şeyiyle göğüs gerdi, yoksulluk batağını kurutmak için çare ve formüller üretti.”

SERKAN KÜL

Manisa Emniyeti’nden Kaçakçılığa Geçit Yok: 31 Operasyon, 41 Gözaltı

Turgutlu Belediyespor Filede Kazanmaya Devam Ediyor: 3-0

“Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” Turgutlu’da Yankılanacak

Manisa’da Ticaret Erbabından İl Sağlık Müdürü Zeren’e Ziyaret

Yunusemre MTAL Öğretmenlerine LUCA Muhasebe Eğitimi Verildi

Başkan Çetin Akın’dan Ret Oyu Tepkisi: “Halk Görecek Bunları”

DOÇ. DR. SELÇUK ÖZDAĞ TBMM GENEL KURULU’NDA SU KRİZİNE DİKKAT ÇEKTİ: “SU, ULUSAL GÜVENLİK MESELEMİZDİR!”

YUNUSEMRELİ MİNİKLER ÇİLLİ’YLE EĞLENİYOR

  • Perşembe 18.5 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.3 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.