Saruhanlı Belediyesinden Bedeller'e Çok Amaçlı Tesis

0

GÜNDEM 12.12.2016 16:16:49 1436 0
Saruhanlı Belediyesinden Bedeller

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla mahalle statüsüne dönüşen köy ve beldelerde yatırım hamlesi başlattıklarını ifade etti.

Bu kapsamda bir çok mahallede olduğu gibi Bedeller mahallesinde de sosyal amaçlı bir tesis kurduklarını dile getiren Yaralı, şunları söyledi; “Bedeller mahallemizde hayır yemekleri, düğün törenleri ve diğer sosyal etkinliklerin yapılabileceği 300 metrekare alana sahip yarı açık ve üzeri kapalı bir tesis inşa ettik. Burada hayır yemekleri için yemek hazırlama ve bulaşık yıkama bölümleri de yaptık. Bunu yanı sıra yine bu alanda tuvalet yaptık. Tesisi kurduğumuz alanın zeminine kilit parke taşı döşedik. Güzel bir tesis oldu, mahallemize hayırlı olsun' dedi.

Saruhanlı Belediyesi olarak hizmetlerinin ilçeye bağlı 50 mahallenin tamamında eşit bir şekilde devam ettiğini dile getiren Yaralı, bu doğrultuda her mahalleye bir eser kazandırdıklarını söyledi. 

HABER MERKEZİ

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.