Saruhanlı Belediyesi Çocuklar İçin Oyun Kulübü Yaptı

0

BÖLGE 7.08.2020 10:46:27 4331 0
Saruhanlı Belediyesi Çocuklar İçin Oyun Kulübü Yaptı

 
Saruhanlı Belediyesi, ilçedeki çocukların oyun oynayıp hoşça vakit geçirebileceği oyun salonu inşa etti. Sosyal ve Spor Tesislerinin girişinde inşa edilen bina önümüzdeki haftalarda görkemli bir törenle hizmete açılacak.
 
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada ilçedeki hizmet halkasına bir yenisini de daha eklediklerini ifade ederek, çocuk oyun kulübünün tüm çocuklara hayırlı olmasını diledi.
 
3 ile 10 yaş arasındaki çocuklara hitap eden 350 metrekare ahşap bina içerisinde çok sayıda oyun alanı bulunduğunu ifade eden Bilgin, yakında açılışı yapılacak olan binanın Saruhanlı'da önemli bir boşluğu dolduracağını kaydetti.
 
Sosyal Tesisler bölgesinde inşa edilen Çocuk Oyun Kulübüne, inşaatının yapımına büyük katkılar sunan ve yaklaşık maliyetin üçte ikisini karşılayan İş Adamı Aziz Terzi’nin merhum babası Selçuk Recep Terzi’nin adı verilmişti.
 
 
 
 
 
 
 

Yunusemre Belediyespor U17 Şampiyonluğu Manisa’ya Armağan Etti

Yunusemre Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi Esnafının Sorunlarına Çözüm İçin Sahada

ehzadeler’de Çocuklara Yaz Neşesi: Selimşahlar’da Dondurma ve Oyun Günü

Milli Yol Partisi’nden Yanan Ormanlar İçin Fidan Seferberliği

Akhisar’da Bonzai Operasyonu: 4.5 Milyon TL Değerinde Uyuşturucu Ele Geçirildi

Manisa TSO Başkanı Yılmaz: “Yeşil Dönüşüm ve Dijitalleşme Rekabet Gücümüz İçin Zorunluluk

Akhisar’da Düğünden Yeşil Mesaj: Her Davetliye Bir Fidan

MESOB ile Elit Ege Koleji Arasında İndirim Protokolü: Esnafa %25 Eğitim Desteği

  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli
  • Çarşamba 36 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Perşembe 35.7 ° / 23.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.