Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SARUHAN-DER’DEN YEMEKTE İSTİŞARE TOPLANTISI

0

GÜNDEM 22.12.2017 16:37:16 1358 0
SARUHAN-DER’DEN YEMEKTE İSTİŞARE TOPLANTISI

Manisa Saruhanlılar Derneği yönetim kurulu Manisa Menekşe Restaurantta yemekte bir araya geldi. Başkan Şahin başkanlık seçimi öncesi yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Saruhanlılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin, “Gücümüzün elverdiği ölçüde imkânlar çerçevesinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Görev aldığımız konularla ilgili siz değerli yönetim kurulumuzu bilgilendirmek istiyorum.  Dernek çalışmaya başlamadan önce insanlarımız zaman zaman Saruhanlıda dertlerini anlatacak bir merci bulamıyordu. Biz dernek olarak vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme getirerek onlara sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olmaya çalıştık. Gündeme getirdiğimiz konuların çoğunda vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeyi başardık. Gündeme getirdiğimiz konuların peşini bırakmayarak takipçisi olarak vatandaşımızın sorunlarının çözülmesini sağladık.  Zaman zaman gariban vatandaşın hakkını savunduğumuz için darp edildik ve darp etmeye yeltenenler oldu ama biz dernek olarak doğru bildiklerimizden şaşmadan yolumuza devam ettik. Bu zaman kadar kendi çizgimizi bozmadan çalışmalarımızı yürüttük ve sorunu olan hemşerilerimizin derdini çözme konusunda gayret sarf ettik, bu günden sonra aynı kararlılıkla çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Saruhan-Der olarak Saruhanlıda her yıl rahmetli olan vatandaşlarımızın hayrını yapıyoruz. Bu bağlamda ocak ayında yöresel yemekli geniş katılımlı hayrımızı gerçekleştireceğiz.

Saruhan-Der’in kuruluşundan bu yana 7 yılda çok zor zamanlar geçirdik. Belki bütün istekleri yerine getiremedik ama vatandaşlarımıza yardım edebilmek amacıyla elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık. 7 yıllık bu süreçte yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu çalışmalarımızı yürüttük. Bu zamana kadar Saruhan-Der için elini taşın altına koyan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. 24 Aralıkta yapılacak seçimle yeni yönetim kurulu oluşacak ve yeni başkan belirlenecek. Aynı kararlılık ve azimle çalışmak, Saruhanlılı vatandaşlarımıza her konuda destek olabilmek amacıyla yeniden başkan adayı olacağım. Bu zaman kadar yaptığımız çalışmaları arttırarak devam ettirmek ve edindiğimiz tecrübe ile hemşerilerimize daha iyi hizmet edebilmek tek amacımız olacaktır.  SERKAN KÜL


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.