Sarıgöl'de Uyuşturucu Operasyonlarında 3 Kişi Yakalandı!

0

ASAYİŞ 6.03.2021 00:00:06 2164 0
Sarıgöl

 

 

 
 

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Sorgulama Büro ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptıkları operasyonda üç kişi uyuşturucu maddelerle yakalanarak gözaltına alındı.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Sorgulama ekiplerinin gece ve sabaha karşı yaptıkları operasyonlarda N.S. adlı şahısta 3,4 gram esrar maddesi ve aparatları ele geçirdi.

N.S. daha sonra, polis merkezinde alınan ifadesinin ardından uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılarak serbest bırakılırken, polisin çalışmaları esnasında şüphe ile durdurulan bir araçta bulunan sürücü M.K.’ın üzerinde de 6,3 gram esrar maddesi ve uyuşturucu aparatları ele geçirilerek gözaltına alındı.

M.K.’nın sorgusunda uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen M.D. adlı kadının ikametinde yapılan aramada ise 8.8 gram esrar maddesi ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheli M.K. ve M.D., polis tarafından ifadelerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Manisa’da Ekim Ayı Asayiş Raporu: 292 Bin Trafik Denetimi, 548 Gözaltı

Barbaros Mahallesi’nde Altyapı Sorunu Tarihe Karışıyor

Manisa’da Motosiklet ve Cam Filmi Denetiminde 1,5 Milyon TL Ceza

Rahime Ecerbilgiç, Kuaförler Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

TURBELDAK Minik Kalpleri Doğayla Buluşturdu

Yaşar Artar: “Ekonomide Açıklanan Veriler Değil, Halkın Yaşadığı Gerçeklik Esastır”

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı’ndan Kan Bağışı Kampanyası

EMLAK VERGİSİ 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 18.5 ° / 8.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.