Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ŞAPHANE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Kütahya’nın Şaphane ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı 2022-2023 Yıl sonu Sergisinin açıldı.

BÖLGE 3.06.2023 19:49:00 2411 0
ŞAPHANE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN YILSONU SERGİSİ AÇILDI

      

                                                                                                                                   

Kütahya’nın Şaphane ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı 2022-2023 Yılsonu Sergisinin açılışı, Kaymakam Burhanettin Yavaşi ile Belediye Başkanı Rasim Daşhan katılımıyla gerçekleşti.
 

Saygı duruşunda bulunulup  İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa, Kaymakam Burhanettin Yavaşi ve Belediye Başkanı Rasim Daşhan’ın yanı sıra; Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yılmaz Çetiner, Ak  Parti İlçe Başkanı Hasan Mete, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Akan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Musa Arı, İlçe Özel İdare Müdürü Recep Yalçın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gökmen,  

Ziraat Odası Başkanı Telat Bilaloğlu, Anadolu Lisesi Müdürü Ali Demircan, Şehit Ömer  Halisdemir Ortaokulu Müdürü Özkan Akgün, Şaphane İlkokulu  Müdürü Fuat Bayri, Anaokulu Müdürü İsmail Şentürk, İl Genel Meclisi Üyesi ve Kızılay Derneği Şaphane Koordinatörü İbrahim Tokyay, muhtarlar, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
 

Şaphane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Dinçay açılışta yaptığı konuşmada,”1-7 Haziran Hayat Boyu öğrenme haftası olarak kutlanıyor. Hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri kapsamında; halk eğitim merkezi  tarafından düzenlenen sergi açılışımıza hoş geldiniz” dedi.
 

Milli Eğitim Bakanlığının hayat boyu öğrenme kapsamındaki eğitim ve öğretim faaliyetleri aracılığıyla; bireysel, toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli bir yaklaşımla bireyin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirerek örgün eğitimin dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını söyleyen Dinçay, “Hayat boyu öğrenme doğumdan ölüme kadar olan sürecin tamamıdır” dedi.
 

Şaphane Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2022-2023 öğretim yılında, sosyal ve kültürel olarak 49 tane kurs düzenlediklerini hatırlatan Müdür Ali Dinçay,” 25 adet de mesleki ve teknik kurs verdik. 1566 kursiyer kayıt ederek 875 belge verdik” dedi.
 

Törenin ardından protokol mensupları kursiyerlere belgelerini verdi. Açılış Kurdelesi kesildikten sonra sergi gezildi.

 

ADİL AKA
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.