Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Sanayi Yıldız- Nurlupınarspor (4-2)

Manisa Sanayi Yıldızspor, Sekiz Eylül Stadı’nda oynadığı ikinci hazırlık maçında 1965 Nurlupınarspor’u 4-2 mağlup etti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 25.02.2023 08:47:00 1136 0
Sanayi Yıldız- Nurlupınarspor (4-2)

 

 

Kırmızı-siyahlıların gollerini Berkay Velivar, Gökhan Yılmaz, Umut Alpaslan ve Turgay An atarken, Nurlupınarspor’un gollerini Muhammet ve Yiğit Bakırlı kaydetti.  

Hazırlıklarını Manisa’da sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, hazırlık maçında Süper Amatör Lig ekibi 1965 Nurlupınarspor’u 4-2’lik skorla geçti. Teknik Direktör Halit Alaca yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, hazırlık sürecinde karşılaştığı Nurlupınarspor’u Berkay Velivar, Gökhan Yılmaz, Umut Alpaslan ve Turgay An’ın attığı gollerle 4-2’lik skorla yenerek, ikinci hazırlık maçından da galip ayrıldı. Kırmızı-siyahlılarda tedavileri devam eden isimler maç kadrosunda yer almadı. Sekiz Eylül Stadı’nda oynanan müsabakayı yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve birçok futbol sever takip etti. Manisa Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca, liglerin yeniden başlayacağı tarihin açıklanmasını beklediklerini ifade ederek, “Biz hemen başlayacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa zamanda bu konuyla ilgili bir açıklama gelecektir. Mart ayı ile birlikte yeniden maçlarımızın başlayacağını umuyoruz. Bu süreçte hazırlık maçları oynamaya devam edeceğiz” dedi.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Sanayi Yıldız- Nurlupınarspor (-)
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.