SALİHLİLİSPORLU MİNİKLER FIRTINA GİBİ ESİYOR

1

SPOR 12.07.2017 18:54:54 872 0
SALİHLİLİSPORLU MİNİKLER  FIRTINA GİBİ ESİYOR

Bu yıl 5. düzenlenen Bahattin Köksal minikler futbol turnuvasına katılan Salihlispor altyapısı ilk maçlarda fırtına gibi estiler.

Geleceğin yıldız adayı Salihlili minikler katılacakları Bahattin Köksal Turnuvası öncesi Salihli Demirköprü barajında da kamp yaparak çalışmalarını sıkılaştırmıştı. Genç yetenekler diğer katıldıkları turnuvalarda olduğu gibi oynanan ilk maçlarda da kendilerini göstererek galip gelmeyi başardılar.

 U-11 (2006) takımı ilk maçında Bornova Altınordu takımını 3-1 ile geçerken, U-10(2007) takımı T. İstasyon gençlik takımıyla oynadığı maçı 3-0 kazandı. U-12(2005) takımı T. İstasyon Gençlik ile oynadığı son maçı 3-2 kazandı.

 

SPOR SERVİSİ

Yunusemre’de Atık Bitkisel Yağ Denetimleri Başladı

Milli Yol Partisi Yunusemre’de Lokman Demir Güven Tazeledi

Civan Yalçın Türkiye Şampiyonası’ndan Bronz Madalya ile Döndü

Manisa’da Ramazan İçin İftar Çadırları Hazırlanıyor

Başkan Çetin Akın’dan Yağış Sonrası Sahada Yoğun Mesai

Kula Belediyesi Okçuları Türkiye Şampiyonası’nda

Manisa Nüfusu Belli Oldu: İşte 2025 Yılı İlçe İlçe Son Rakamlar

Organize Tarım Bölgesi, ilgili kurumlardan oybirliği ile onay aldı

  • Pazartesi 7.6 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 5 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 6.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.