Salihlili Genç Sultanlar 3’te 3 Yaptı

0

SPOR 14.11.2021 00:18:35 1220 0
Salihlili Genç Sultanlar 3’te 3 Yaptı

 

 

Manisa Genç Kızlar Voleybol Ligi 2021-2022 sezonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Alaşehir Belediyespor ve Soma Ilgazspor ile A grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor, aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor.

Antrenörler Merve Ateş ve Aleyna Çevik yönetiminde lige çok iyi hazırlanan Salihli Belediyespor, grup maçlarında ilk olarak Alaşehir Belediyespor ile karşılaştı. Genç Sultanlar, baştan sona üstün oynadığı müsabakayı set vermeden 3-0 kazandı. İkinci maçta Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ve son maçta Soma Ilgazspor’u da 3-0 yenmeyi başaran Salihli Belediyespor, topladığı 9 puanla zirveye yerleşti.

Salihli Belediyespor Genç Kızlar Takımı ile antrenörler Merve Ateş ve Aleyna Çevik’i tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, Genç Sultanlara grup maçlarında başarılar diledi.

Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Kent Genelinde Eş Zamanlı Çalışma Seferberliği

Akhisar’da Leziz Akhisar Festivali Başlıyor: Kentin Lezzetleri Sahneye Çıkıyor

TURBELDAK’tan Tarih ve Doğa İçinde Unutulmaz Bir Yürüyüş

Manisa’da Cumhuriyet Coşkusu Çocuklarla Yaşanacak: Ortaköy’de Şenlik Var

Akhisar Dostlar Meclisi’nde Zeytinyağı Sohbeti: Dr. Ümmühan Tibet Bilgi ve Deneyimlerini Paylaştı

Akhisar’da Muhtarlar Günü Birlik ve Dayanışma Yemeğiyle Kutlandı

Sarıgöl Diş Sağlığında Yeni Dönem: Panoramik Röntgen Hizmete Girdi

Başkan Dutlulu: “Destek Bizden, Hasat Sizden” Projesiyle Üreticiye 180 Milyon Liralık Destek

  • Cumartesi 20.6 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 20.9 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.2 ° / 11.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.