Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Salihli Belediyespor için güç birliği “Biz Birlikte Salihli’yiz”

Salihli’de futbol için kenetlenip gönül birliği yaparak Bölgesel Amatör Ligde ilçeyi temsil eden şehrin takımına sahip çıkan futbol tutkunu iş insanları, Salihli Belediyespor için güç birliği yaptı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 3.10.2022 09:31:00 1053 0
Salihli Belediyespor için güç birliği  “Biz Birlikte Salihli’yiz”

 

Salihli’nin futbolda yeniden özlenen günlere dönmesi için güç birliği yapan iş insanları, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek Salihli Belediyespor ’u hak ettiği yere getirmek için neler yapacaklarını anlattı. Ziyarette, Başkan Zeki Kayda’ya isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

“Biz birlikte Salihli’yiz” diyerek güç birliği yaptıklarını dile getiren iş insanları, “Salihli’mizi futbolda hak ettiği yerlere getirmek için futbola gönül veren arkadaşlarımız ile bir araya gelerek kenetlendik. Özlenen Salihlispor için çalışmalara başladık. Bu konuda yapılması gereken ne varsa biz yapmaya hazırız. Hep birlikte başaracağız” dediler.

Salihli’de futbol için güç birliği yapan iş insanlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçede sporun gelişmesi ve başarılı sporcuların yetişmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, “Daima sporun ve sporcunun yanındayız. Elimizden gelen bütün imkânlarla amatör kulüplerimize ve sporcularımıza destek olacağız. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.