Salihli'de (100) kg kaçak tütün, (10.000)  adet Makaron ele geçirildi

0

ASAYİŞ 25.02.2021 21:37:08 1845 0
Salihli
 

Manisa valiliği tarafından yapılana açıklamada,

Manisa ili Salihli İlçesi Çayköy Mahallesinde 24.02.2021 tarihinde 4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenlenmesine Dair Kanuna Muhalefet Olayı olduğu öğrenilmiştir.

 

Manisa ili Salihli İlçesi Çayköy Mahallesi D555-10 Salihli/Gölmarmara Devlet Karayolu üzerinde Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motorlu Trafik Tim Komutanlığınca (Hızır-2) 24.02.2021 tarihinde icra edilen seyir denetim esnasında, şüphe üzerine kamyonet cinsi araca dur ihtarında bulunulmuş, dur ihtarında   uymayarak kaçan aracın takibi yapılarak durdurulmuştur. Araç içerisinde yapılan kontrolde kolilere paketlenmiş yaklaşık (100) kg kaçak tütün, (10.000)  adet Makaron ve OCB kâğıdı ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili gerekli yasal işlemler başlatılarak ele geçirilen malzemeler ve yakalanan şahıslar adli mercilere sevk edilmiştir.

Manisa’da Balıkesir Tanıtım Günleri Başlıyor

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN SAĞLIĞA BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA

Gelecek Partisi’nden Turgutlu Ovası’ndaki Hayvan Dramına Tepki

‘Adımla Manisa’ ile Sağlıklı Yaşam ve Ödüller Bir Arada Spot:

Manisa’da Servis Araçlarına Sıkı Denetim

Manisa FK Kupada 3. Tura Yükseldi

MAGİD’ten Başkan Dutlulu’ya Ziyaret

MCBÜ’de Öğrencilere Manisakart Kolaylığı

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.