SALİHLİ BLD. SPOR SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

1

SPOR 3.08.2017 18:10:51 824 0
SALİHLİ BLD. SPOR SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Salihli Belediyespor Razlı Tesislerinde yeni sezon hazırlıkları için 15 günlük kampa giren yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Fikret Gezer ile antrenörler Adem Başaran ve Murat Kahraman yönetiminde 25 kişilik oyuncu kadrosuyla çalışmalara başladı.

Yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlanan yeşil-beyazlı futbolcular, teknik heyet nezaretinde sabah salonda ağırlık ve kondüsyon, öğleden sonra da sahada taktik ve teknik çalışma yapıyor. Salihli Belediyespor’u layık olduğu yere getirmek için mücadele edeceklerini vurgulayan teknik direktör Fikret Gezer, “Meşaleyi elimize aldık ve görevimizi en iyi şekilde yapmak için 25 kişilik oyuncu kadromuz ile yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Tüm Salihli halkını vereceğimiz bu mücadelede yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

SPOR SERVİSİ

Başkan Hakan Şimşek’ten çarşı esnafına ziyaret

Büyükşehir 236 mahalleye ücretsiz internet götürdü

Salihli TSO Kent Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu

Turgutlu Belediyespor’da yılın son maç heyecanı

Manisa’da yeşil dönüşüm için sivil mutabakat

Emniyet Müdürü Aktaş’tan Bayındırlık’ta Huzur Turu

İyi Parti Akhisar Heyetinden Kaymakam Can’a Ziyaret

İbrahim Köse’den Şenol’a Ziyaret: Gündem Üretici

  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.5 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 2.9 ° / -1.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.