SALİHLİ BELEDİYESPORLU SULTANLAR 3’TE 3 YAPTI

1

SPOR 26.10.2020 09:57:31 3921 0
SALİHLİ BELEDİYESPORLU SULTANLAR 3’TE 3 YAPTI

 
Salihli Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Denizli'de muhteşem bir performans ortaya koyarak Pamukkale Belediyespor'u 3-1 yenip ligde üçüncü galibiyetini aldı. Grupta oynadığı ilk iki maçını da kazanan Salihli'nin Sultanları, Denizi deplasmanında galibiyet serisini sürdürerek ligde 9 puana ulaştı.
 
 
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 3. grupta Baş antrenör Hüseyin Kurt,  yönetiminde mücadele eden Salihli Belediyespor, Denizli deplasmanında Pamukkale Belediyespor ile karşılaştı.
Maçta ilk seti 24-26 ve ikinci seti de 9-25 kazanan Salihlinin Sultanları, 2-0 öne geçti.
Üçüncü  seti 25-18 kazanan Pamukkale Belediyespor durumu 1-2 yaptı. Dördüncü seti 18-25 alarak maçı 3-1 kazandı. Salihli Belediyespor, aldığı bu galibiyetle grupta 9 puana ulaşarak zirvedeki yerini korudu.
 
Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, önümüzdeki hafta Pazar günü saat 14.00’te evinde TFL Altekma ile karşılaşacak.
 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli
  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.