Salihli Belediyespor, Lige Kazanarak Başlamak İstiyor

1

SPOR 14.10.2016 13:07:55 1077 0
Salihli Belediyespor, Lige Kazanarak Başlamak İstiyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig 2016-2017 Sezonu 15 Ekim Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlıyor. Sezona kendi sahasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas maçı ile açacak olan Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu ekiplerinden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, rakibini yenerek, lige kazanarak başlamak istiyor.
Cumartesi günü saat 14.00’da tüm voleybol severleri Salihli Belediye Spor Salonuna davet eden Baş Antrenör Bora Şensoy, ilk maçların her zaman zor ve önemli olduğuna dikkat çekerek, “Takım olarak iyi bir hazırlık sezonu geçirdik. Artık bu çalışmalarımızın karşılığını lig maçlarında sahaya yansıtarak almak istiyoruz. Cumartesi günü konuk edeceğimiz rakibimiz Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı yenerek, lige hem galibiyet, hem de 3 puanla başlamak istiyoruz” dedi.
Baş Antrenör Şensoy, son olarak tüm sporculara sakatlıksız bir sezon diledi. (İHA)

MCBÜ’de 10 Kasım Töreni: Atatürk Vizyonu ile Anıldı

Turgutlu Belediyesi Yetişkin Tiyatro Ekibi “Yarınlara Geç Kalmadan” ile Sahnede

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımından Farklı Galibiyet: 87-63

Manisa Büyükşehir’den Çevre Denetimi: Atık Suyu Dereye Boşaltan İşletmeye Yasal İşlem

Başkan Balaban’dan Öğrencilere Anlamlı 10 Kasım Hediyesi: “Nutuk”

Saadet Partisi İl Başkanı Yılmaz: “Manisa’da Tarlada 1 Lira, Markette 20 Lira Olmaz”

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençliğin Merkezinde” Programına Yoğun İlgi

Manisa Tarım Fuarı 4 Gün Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false
  • Salı 19.9 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.7 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.