SAHTE İÇKİNİN CAN ALDIĞI GÜN MANİSA'DA KAÇAK ALKOLE SUÇÜSTÜ

1

ASAYİŞ 26.06.2021 00:04:35 2367 0
SAHTE İÇKİNİN CAN ALDIĞI GÜN MANİSA

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde emniyet güçleri devriye sırasında şüphelendikleri bir iş yerinde kaçak alkol yapıldığını tespit etti. Yarım litrelik şişelere kaçak alkol doldururken suçüstü yakalanan iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan devriye görevi esnasında, durumundan şüphelenilerek kontrol edilen iş yerinde, iş yeri sahibi yarım litrelik şişelere kaçak alkol doldururken suçüstü yakalandı. Kaçak alkolleri satışa hazır vaziyete getirmek için su şişelerine doldururken suçüstü yakalanan R.E.İ. isimli şahsa ait işyerinde yapılan aramada paketlenerek satışa hazır hale getirilmiş 44 litre kaçak alkol yakalanarak muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak iş yeri sahibi R.E.İ isimli şahıs gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığındaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.