Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Şahin'den seçim sonrası açıklama

0

GÜNDEM 22.02.2018 12:43:05 1193 0
Şahin

Başkanlığa aday olan Şahin, genel kurula gelerek oyunu kullanan tüm üyelere odalarına sahip çıktıkları için teşekkür ederek bu seçimde katılımın düşük olmasına üzüldüğünü daha sonra ki genel kurullarda katılımın daha yüksek olması temennisinde bulundu.  

 

Adaylık sürecinde kendisiyle birlikte gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarına gösterdikleri özverili çalışma nedeniyle minnettar olduğunu belirten Şahin, ' Seçime 2 ay gibi kısa bir süre kaldığında aday olduğumuzu açıklamamıza rağmen bu kadar kısa bir süre de bana inanan ve güvenen hem ekip arkadaşlarıma, hem de oylarıyla da destek veren meslektaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 2 ay gibi kısa bir süre de elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu süre içinde tüm meslektaşlarımıza ulaşmaya çalıştık ama biliyorum ki ulaşamadığımız üyelerimizde oldu. Bunun nedeni ise odaya kayıtlı tüm üyelerimizin adresli listesinin elimizde olmamasıdır. İşyerlerini bulamadığımız  ve ulaşamadığımız meslektaşlarımızdan şahsım ve ekibim adına özür diliyorum. Seçim sürecinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler esnasında istemeden kırdığımız meslektaşımız olmuş ise hepsinden tek tek özür dileyerek haklarını helal etmesini istiyorum. Mesleğimiz için, odamız için bundan sonra üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu buradan söylemek istiyorum. Bu hizmet yarışında meslektaşlarımızın tekrardan Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına seçmiş olduğu Ali Bartu'yu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diliyorum.' dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: sahinden-secim-sonrasi-aciklama
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.