Sağlık, Güzellik ve İyilik İçin

MOSB- MED Sağlık Merkezi Genel Müdürü Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi, yeni yılda sağlık, güzellik ve iyilik için umudun hiçbir zaman kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı

MANİSA-GENEL 1.01.2023 11:50:00 1172 0
Sağlık, Güzellik ve İyilik İçin

 

 

.

Pirinççi, “Her yıldan olduğu gibi 2023’den de beklentilerimiz büyük. Yeni yıl ülkemiz ve dünyamız için değişik sıkıntılarla başlasa da umudumuz hep olmalı. İnşallah birlik ve huzur içinde daha çok çalışarak güzel günlere hep beraber ulaşabilmeyi hedeflemek bile güzel. Sağlığımız yerinde ise umudumuz, umuduz var ise her şeye sahip olabileceğimizi bile hayal edebiliyoruz. Belki de böyle özel günler yeni ve daha sağlıklı başlangıçlar için bize bir motivasyon oluyor, ne dersiniz? İnsanlar tüm dünyada, daha kaliteli bir yaşamın yollarını arıyor. Bunu sağlamak için hayatta en önemli hazinemiz bedensel, zihinsel, ruhsal ve kalben sağlığımız. Maalesef değerini kaybedince anlıyoruz. İşte bu yaklaşımla, sağlığımız başta olmak üzere, hayallerimize sahip çıkacağımız umutlarla dolu yarınlarla 2023 yılını karşılıyor olalım diliyorum” dedi.

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Anahtar Kelimeler: Sağlık Güzellik İyilik
  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.