Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SAĞLIK DÜNYASINA BÜYÜK JEST

0

SAĞLIK 21.04.2021 17:50:24 1418 0
SAĞLIK DÜNYASINA BÜYÜK JEST



British Culture Kurum Müdürü Cengiz Durnal yaptığı açıklamasında, “Coronavirüsü ile mücadele sürecinde 1,5 yıldır fedakârca ve cansiperane çalışarak İnsanlığa hizmet eden Hekim ve tüm sağlık çalışanlarının uzun zaman Aile ve çocuklarından dahi uzak kalarak yine kendilerinden ödün verdikleri süreci takdirle izledik.  British Culture Ailesi olarak tüm kalbimizle yanınızdayız Yabancı Dil Eğitimi almak isteyen tüm Sağlıkçı çalışan ve birinci derece yakınlarına bir kur satın aldıkları taktirde devamındaki iki kuru hediye edeceğiz. Manisa Tabipler Odası ile başlattığımız antlaşmamızı diğer tüm Sağlık camiası Dernek ve Kurumlarıyla devem ettirme kararlılığındayız” dedi. 
Manisa Tabipler Odası Başkanı Psikiyatri Uzmanı Doktor Şahut Duran oda hekimleri adına memnuniyetle bu antlaşmaya imza attığını Hekimler yakınları ve çocukları adına eğitime katkıları ve için British Culture ailesine teşekkürlerini iletti.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: saglik-dunyasina-buyuk-jest
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.