Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Şadiye Uysal, 'Kadınlara daha fazla destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'

0

SİYASET 25.10.2020 10:46:23 4542 0
Şadiye Uysal,

CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, kadınlara daha fazla destek olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 9 Mart’ta yapılan seçimle başkan seçildiğini belirten Şadiye Uysal, bugün itibariyle 5 bin 216 üyeye ulaştıklarını, daha fazla kadın üyeye sahip olmak için mücadele ettiklerini vurguladı. Uysal, kadın cinayetlerini önlemek, işsizliğin azaltılması için kadın kolları olarak çalıştıklarını kaydetti. 
Başkan Uysal, “Her gün ihtiyacı olan ailelerle karşılaşıyoruz. Ekibimizle beraber sorunları çözmeye çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi insanlara kırtasiye, kışlık kıyafet yardımlarında bulunuyoruz. CHP Manisa kadın kolları olarak pandemi döneminde hiç durmadık ve sahada olduk. Bugünden sonrada başta kadınlarımız olmak üzere halkımıza destek olmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.