Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Rey Morris Manisa’da

Öner Mühürcüoğlu da franchise sistemiyle şube açarak, dünya emlak sektöründeki bu birikim ve tecrübeyi Manisa’ya kazandırdı.

GÜNDEM 23.10.2023 15:33:00 1762 0
Rey Morris Manisa’da

 

1992 yılında Rey Hall ve Chris Morris tarafından Texas’ta kurulan Rey Morris’in, Türk girişimci Selçuk Dündar’ın ortaklığı ile 2015 yılında ülkeye girmesinin ardından, aldıkları projeleri başarıyla tamamlayan Beyazkule’nin sahibi ve yöneticisi Öner Mühürcüoğlu da franchise sistemiyle şube açarak, dünya emlak sektöründeki bu birikim ve tecrübeyi Manisa’ya kazandırdı.

Rey Morris Beyazkule

 "Gayrimenkul’den kiralık veya satılık konutunuzu gönül rahatlığı ile A’dan Z’ye anahtar teslimi alabilirsiniz.

Her şey 1980 yıllında Chris Morris'in inşaat işiyle birlikte emlak alım satım işine girmesiyle başladı. 

1992 yılında Rey Hall ve Chris Morris tarafından Texas’ta kurulan Rey Morris, Türk girişimci Selçuk Dündar’ın ilgisini çekti ve firmaya ortak oldu. Böylece Rey Morris 2015 yılında Türkiye’ye girerek şubeleşmeye başladı. 

 

Aldıkları projeleri başarıyla tamamlayan Beyazkule’nin sahibi ve yöneticisi Öner Mühürcüoğlu da franchise sistemiyle şube açarak, dünya emlak sektöründeki bu birikim ve tecrübeyi Manisa’ya kazandırdıartık Rey Morris Beyazkule Gayrimenkul’den kiralık veya satılık konutunuzu gönül rahatlığı ile A’dan Z’ye anahtar teslimi alabilirsiniz. 

 

Müşterilerinin gayrimenkul ihtiyaçlarını sıradışı, yenilikçi ve yaratıcı hizmetlerle gerçekleştirdiklerini söyleyen Öner Mühürcüoğlu, “Her şeyden önce mükemmel operasyon sistemine sahibiz, benzersiz bir pazarlama anlayışımız var, müşterimizi her şeyin önüne ve başarının odağına koyuyoruz, bizimle çalışanlar bunların her birini yaşayarak deneyimler, herkesin en iyisini, en iyi emlak hizmetlerini ve en iyi pozitif iletişimi hak ettiğini düşünüyoruz, bu yüzden işlerimizde de her bir broker ve danışmanımız bu felsefeyle güne başlayıp müşterilerimizin hayatına dokunur” dedi.

REY MORRİS BEYAZKULE’DE AYRICALIKLISINIZ

Diyelim Amerika’dasınız, ama ülkeye kesin dönüş yapmak istiyorsunuz, Manisa’da bir eve ihtiyacınız var, Rey Morris Beyazkule isteğinize göre evinizi buluyor, dileğinize göre tadilat ve onarımından dekorasyonuna kadar sizin için düzenliyor, havaalanından veya otogardan karşılıyor, önce bölgeyi, sonra evinizi gezdiriyor ve anahtarınızı teslim ediyor. Manisa’da mısınız? Amerika’da yatırım mı yapmak istiyorsunuz? Rey Morris Beyazkule aynı hizmetleri, aynı şartlarda, yurt dışındaki şubeleri ve ekipleriyle size sağlıyor. Öner Mühürcüoğlu, kurumsal bir anlayışla ve eğitimli gayrimenkul danışmanlarıyla müşterilerinin ev sahibi-kiracı ilişkilerini, hukuksal haklarını ve bilgi edinme ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşıladıklarını da belirterek şunları söyledi: “Müşterilerimizin istek, tercih ve beklentilerini A’dan Z’ye karşılıyoruz, dayalı döşeli evlerini anahtar teslimi hazırlıyoruz, elektrik, su ve doğalgaz açma ve kapatma işlemlerini yapıyoruz, evlerini kiralamak istiyorlarsa kira takibini, bakım, onarım, tamirat, badana-boya, restorasyon, dekorasyon, temizlik hizmetleri istiyorlarsa tamamını yapıyoruz, müşterilerimiz kiracı veya ev sahibi olarak bütün hukuksal haklarını bilirler, çünkü onlara bu konularda da bilgilendirme yapıyoruz, danışmanlık hizmetlerini tamamen ücretsiz olarak veriyoruz, belirli aralıklarla ziyaret ettiğimiz müşterilerimize bizden en üst düzeyde hizmet bekleme hakkına sahip olduklarını hatırlatıyoruz, bu nedenle her zaman profesyonel davranıyor ve tüm etik kurallara uyuyoruz, sertifikasız hiçbir broker ve danışman görevlendirmiyoruz, bulunduğumuz bölgede geniş bir alan içindeki inşaat şirketleriyle sürekli ilişki halinde olduğumuz için ortak tanıtım ve pazarlama çalışmaları da yapıyoruz, yani müşterilerimiz aradıklarını mutlaka Rey Morris’te bulacaktır, Rey Morris Beyazkule ekibi olarak gayrimenkul arayan herkesi kahve içmeye bekliyoruz.”


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Morris Manisa’
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.