Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Potanın Tarzanlarının Kombinelerine Yoğun İlgi

2022-2023 Sezonu ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kombine biletleri satışa çıktı.

MANİSA -SPOR 10.08.2022 00:00:00 1137 0
Potanın Tarzanlarının Kombinelerine Yoğun İlgi

 

2022-2023 Sezonu ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kombine biletleri satışa çıktı. Manisalılar tarafından yoğun ilgi gören kombine standının sürpriz bir konuğu da vardı. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferlerinden Evan Bruinsma da standı ziyaret ederek kombine bilet alan taraftarlara yardımcı oldu.

 

Potanın Tarzanları tarihinde ilk defa mücadele edeceği Basketbol Süper Ligi için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken yeşil-beyazlı takımın kombine biletleri de satışa çıktı. Kombine biletler taraftarlar tarafından yoğun ilgi görürken yeşil-beyazlı ekibin yeni transferlerinden Evan Bruinsma da Kültür Sitesi’ndeki standı ziyaret etti. Bruinsma, stantta kombine almak isteyen taraftarlara yardımcı oldu.

 

Kültür Sitesi’ndeki stant ile passo.com.tr’de kombine satışları devam ediyor

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “Kombine biletlerimize gösterine ilgi gerçekten bizleri çok mutlu etti. Kültür Sitesi’ndeki standımız ile passo.com.tr internet sitesi üzerinden yapılan satışlara baktığımızda 1 günde çok iyi bir rakama ulaştık. Geçtiğimiz sezon takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımızın şampiyonluğumuzdaki payı yadsınamaz. Yeni sezonda da Manisalıların bizleri yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Spor taraftarla güzel. Biz de takım olarak rekabetçi kimliğimiz ile taraftarlarımıza bu sezon da birbirinden keyifli maçlar izleteceğiz” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.