Potanın Tarzanlarının Basketbol Süper Ligi Serüveni Başlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) serüveni 1 Ekim’de başlayacaK.

MANİSA -SPOR 26.09.2022 14:03:00 1432 0
Potanın Tarzanlarının Basketbol Süper Ligi Serüveni Başlıyor

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının, 1 Ekim’de başlayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) serüveni öncesinde Polonya Milli Takımından dönen Michal Michalak ile 2022-2023 sezonu öncesinde tüm eksikleri tamamlanmış oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Potanın Tarzanlarında kadroda eksik isim kalmadı. Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan ve adından sıkça söz ettiren Manisa BBSK, Süper Lig kadrosunu da kısa sürede oluşturdu. İlk olarak iç transfere yönelen yeşil-beyazlı ekip, şampiyon kadrodan Mustafa Baki Görür, Berkay Sinirlioğlu ve Tolga Kaan Birer ile anlaştı.

5 yabancı oyuncu kadroya dahil edildi

Manisa BBSK, dış transferde daha önce Afyon Belediyesi ve TOFAŞ formaları giyen Meksikalı yıldız isim Pako Cruz ve Büyükçekmece forması giyen Evan Bruinsma gibi ligi yakından tanıyan isimleri kadrosuna kattı. Dış transferde Bosna-Hersek Milli Takımı forması giyen John Roberson ile Polonya Milli Takımı forması giyen Michal Michalak da Potanın Tarzanlarının kadrosuna kattığı önemli isimler arasında yer aldı. Takıma ayrıca pivot mevkii için Avrupa Basketbolunu yakından tanıyan ve bugüne kadar oynadığı liglerde ribaunt kralı olan OD Anosike de eklendi.

Tecrübeli ve geleceğin yıldız adayı isimler de takıma katıldı

Yerli oyuncular noktasında da tecrübeli isimlerin yanı sıra geleceği düşünen bir transfer politikası hayata geçirildi. Ligimizin tecrübeli isimlerinden Ogün Sevinç, Erdi Gülaslan ve Kevin Kaspar yeşil-beyazlı takımın çatısı altına girdi. Türk Basketboluna yeni isimler kazandırma noktasında da transfer yapan Manisa BBSK, Galatasaray’dan Acar Şen ile Beşiktaş’tan Ata Kahraman’ı kadrosuna kattı. Alt yaş kategorilerinde Milli Takım formasını terleten Yiğit Baran Sarıkaya da yeni kadronun parçalarından biri oldu.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.