Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Portekizceden Türkçeye Çeviri Taleplerinizde Profesyonel Çözümler

0

SPOR 2.02.2021 19:20:52 1660 0
Portekizceden Türkçeye Çeviri Taleplerinizde Profesyonel Çözümler

Portekizceden Türkçeye çeviri talebinde bulunan müşterilerin profesyonel çözümler elde etmek istemeleri normaldir. Herkes için işinin profesyoneller tarafından yapılması büyük önem arz etmektedir. Çünkü bilindiği üzere bir çevirinin hayatımızın belli alanlarına dokunduğu yönleri bulunmaktadır.

Portekizceden Türkçeye çeviri taleplerinde de müşteriler için kritik öneme sahip belgeler ve işlemler bulunmaktadır. Okeanos Tercüme, yıllardır tercüme sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak tüm dillerde olduğu üzere Portekizce çeviri taleplerinizde de profesyonel çözümler sunar.
Portekizce Nasıl Bir Dildir?
Hint-Avrupa dil ailesinin Romen dilleri arasında bulunan Portekizce Portekiz başta olmak üzere birçok ülkede resmi dil konumundadır. Brezilya, Yeşil Burun Adaları Doğu Timor, Angola, Gine-Bissaı, Ekvator Ginesi, Mozambik; Portekizce konuşulan diğer ülkelerdir. Toplamda iki yüz milyon insan tarafından anadil olarak konuşulmaktadır. İspanyolcaya oldukça yakın bir dil olan Portekizce, kulağa daha yumuşak ve melodik gelmektedir.
Brezilya ve Portekiz’de konuşulan Portekizcede şiveler, telaffuz açısından birtakım farklılıklar taşımaktadır. Ancak yine de iki ülkede yaşayan vatandaşlar birbirlerini anlayabilmektedir.
Türkiye ve Portekiz İlişkileri Nasıl Gelişmektedir?
Türkiye ve Portekiz arasındaki ilişkiler geçmişten bugüne dostane ve sorunsu bir şekilde ilerlemektedir. 2012 yılından beridir Türkiye ile Portekiz arasında siyasi, ekonomik, askeri/savunma, kültür ve diploması gibi birçok alanda 16 anlaşma imza edilmiştir.
Türkiye’de faaliyet gösteren Portekiz firmalarının son yıllarda artışı bulunmaktadır. Bu şirketler bilgi teknolojileri, telekomünikasyon, elektrik, iş makinaları vb. alanlarda faaliyet göstermektedir. Türk firmalarının da Portekiz’e ilgisi don zamanlarda artış göstermiştir. Türk firmaları, Portekiz’de liman işletmeciliği, madencilik, turizm, deniz taşımacılığı vb. alanlarda faaliyet göstermektedir.
Türkiye’nin Portekiz’e yönelik ihracatını otomotiv sanayi ürünleri, hazır giyim sektörünün ara girdisi tekstil ürünleri ön plandadır. Taze ve soğutulmuş balık ihracatımızda da son zamanlarda artış görülmektedir. Kağıt ve karton, elektrikli makine ve cihazlar, mineral yağlar ve ayakkabı Portekiz’den ithalat ettiğimiz ürünler arasında bulunmaktadır.
Türkçeden Portekizceye Çeviri Hizmetlerimiz Nelerdir?
Okeanos Tercüme, mevcut ikili ilişkiler bağlamında birçok alanda Portekizceden Türkçeye çeviri hizmeti sağlamaktadır. Portekizce Türkçe çeviri işlemi gerçekleştirilen her metnin konusunda uzman tercüman ataması yapılmaktadır. Portekizce tercümanlarımızın mutlaka bir alanda uzman olması ve sektörde deneyim sahibi olması birincil kriterlerimiz arasındadır. Böylelikle Portekizceden Türkçeye çeviri belgelerinizi bize gönül rahatlıyla emanet edebilirsiniz.
Teknik Alanda Profesyonel Portekizce Türkçe Çeviri
Portekiz Türkçe çeviri hizmetinde başı teknik alanlar çekmektedir. Kullanım kılavuzu, katalog, broşür, ürün içeriği ve etiketi, AT uygunluk belgesi vb. çevrilmektedir.
Ticaret ve İş Dünyasında Profesyonel Portekizce Türkçe Çeviri
Türk ve Portekizli şirketler arasındaki iş anlaşmaları, sözleşmeleri, finansal raporlar, bilançolar, mali tablolar, ticari yazışmalar, dış ticaret evrakları tercüme edilmektedir. Ticaret ve iş dünyası iki dünya arasındaki kapıları açmaktadır. Okeanos Tercüme, bunun bilincinde Portekizce çeviri hizmeti sağlar. Şirket evraklarınız için profesyonel tercüme kadrosunu atamaktadır.
Sağlık Alanında Profesyonel Portekizce Türkçe Çeviri
Okeanos Tercüme, tıbbi tercüme alanında birçok uzman tercümanı bünyesinde bulunduran bir tercüme bürosudur. Portekizceden Türkçeye çeviri taleplerinizde de sağlık alanında profesyonel tıbbi çeviri hizmetini sizlerle buluşturmaktadır. Tıbbi raporlar, ameliyat raporları, ilaç prospektüsleri vb. birçok tıbbi doküman için hizmet sunulmaktadır.
Portekizce Yeminli Tercüme Hizmetimiz
Resmi işlemlerinizde ve resmi kurumlarda kullanacağınız Portekizce evraklarınız tercüme edilmektedir. Sözleşmeler, vekaletnameler, doğum belgesi, diploma, transkript, nüfus kayıt örneği, kimlik, ehliyet vb. birçok doküman için Portekizce yeminli tercüme hizmeti sunulmaktadır. Portekizce yeminli tercümanlarımızca gerçekleştirilen evraklar kaşelenip imzalanarak sizlere teslimatı yapılmaktadır.
Okeanos Tercüme, yeminli tercüme sürecinin taşıdığı resmiyet ve yasal bağlayıcılığın bilincinde bu konuda deneyim sahibi tercüman kadrosunu görevlendirmektedir. Tercümesi yapılan her evrakın mutlaka kontrol ve edit işlemleri gerçekleştirilmektedir. Böylelikle profesyonel Portekizce çeviri hizmetini kurumsal ve bireysel müşterileriyle buluşturmaktadır.
Uygun Fiyatlar, Kaliteli, Güvenilir ve Hızlı Portekizce Çeviri Hizmeti
Türkçeden Portekizceye veya Portekizceden Türkçeye çeviri taleplerinizde Okeanos Tercüme, karakter sayısı üzerinden fiyatlarını belirlemektedir. Portekizce çeviri fiyatları, yeminli tercüme söz konusu olduğunda belge üzerinden belirlenmektedir. Müşteri memnuniyetini birinci planda tutan Okeanos har daim uygun ve indirimli fiyatlar üzerinden müşterilerine teklif sunmaktadır. Uygun fiyatlar eşliğinde ise kaliteli, güvenilir hızlı Portekizce çeviri hizmeti sağlamaktadır.
Portekizce Türkçe çeviri hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi ve teklif taleplerinizi info@okeanostercume.com.tr mail adresimize ileti göndererek ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0553 910 31 32 MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM veya 0212 221 45 21 numaralı hatlardan bizlere ulaşabilirsiniz.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.