Paşaköy-Selimşahlar Arasına Kaymak Gibi Yol

0

GÜNDEM 23.10.2017 11:59:44 2049 0
Paşaköy-Selimşahlar Arasına Kaymak Gibi Yol

 

 

Saruhanlı ve Şehzadeler ilçelerine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından sıcak asfalt atılan Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi ile Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ni birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve daire başkanlarının eşlik ettiği incelemede Başkan Ergün, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaş Tozdan Çamurdan Kurtuldu

Ova ve tarım arazilerinin içinden geçen yolun asfaltlanmasının üretici açısından da sevindirici olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Deyim yerindeyse Paşaköy ile Selimşahlar arasındaki 4 kilometrelik bu yol kaymak gibi oldu. Hem üreticilerimiz, hem de yolu kullanan vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulmuş oldu. Bu aynı zamanda trafik güvenliğinin de yükselmesi anlamına geliyor. Yolu kullanan ve kullanacak olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun, güle güle kullansınlar” diye konuştu.

Veteriner Hekimler Odası’ndan Şap Hastalığı Uyarısı

Salihli’de Kaldırım İşgali Denetiminde Yayalar İçin Adım

Kamu-Sen’den Toplu Sözleşme Tepkisi: “Bu Teklifi Reddediyoruz”

Manisa’da Yaşlılık Çalıştayında Deneyim ve Talepler Paylaşıldı

Manisa Büyükşehir’den Kırsal Kalkınmaya Gölet Desteği

YUNUSEMRE’DEN 50. YIL’DA ASFALT ÇALIŞMASI

KARAOĞLANLI’DA ÇOCUKLARA KEYİFLİ AKŞAM

Büyükşehir’in Yaz Spor Okullarında 4 Bin 500 Sporcuya Sertifika

  • Cuma 33.1 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Pazar 33 ° / 16.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.