ÖZÖVGÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Manisa’da Anavatan Partisi eski il başkanlarından ve Kuyumcular Derneği Kurucularından Ahmet Özövgü, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. .

VEFAT 14.09.2023 14:44:00 4088 0
ÖZÖVGÜ  AİLESİNİN ACI GÜNÜ

 

Manisa’da Anavatan Partisi eski il başkanlarından ve Kuyumcular Derneği Kurucularından Ahmet Özövgü, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 

 

Ahmet Özövgü için Hatuniye Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Manisa Kuyumcular Odası Başkanı Erkan Özşen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özövgü ailesi cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Özövgü, Çatal Mezarlığına defnedildi.

Emekli Öğretmenlere 24 Kasım’da Anlamlı Ziyaret

KADEM Manisa’dan “Şiddete Karşı Hep Birlikte” Çağrıs

Büyükşehir’in 2026 Bütçesi Yatırım Odaklı Onaylandı

Büyükşehir ve Baro Kadınlara Adli Destek İçin Birleşti

Efendi Mahallesi’nde Şiddete Karşı Farkındalık Buluşması

TURBELDAK’tan Öğretmenler Günü’ne Anlamlı Yürüyüş

Geleneksel Oyunlar Tırı 26 Kasım’da Manisa’da

Bakırlıoğlu’ndan Tarım Bakanlığı’na Sert Eleştiriler

Anahtar Kelimeler: ÖZÖVGÜ AİLESİNİN
  • Çarşamba 12.7 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Perşembe 13.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Cuma 12.3 ° / 3.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.