Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ÖZGÜR ÖZELDEN ESNAF ZİYARETLERİ

1

SİYASET 24.10.2020 16:50:01 3959 0
ÖZGÜR ÖZELDEN ESNAF ZİYARETLERİ


CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa’da esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca ve partililerle birlikte Hatuniye Cami etrafı ile kuyumcu esnafını ziyaret etti. CHP Grup Başkan Vekili Özel’e memleketi Manisa’da sıcak karşılama. 85’lik esnaf şapkacı fethi amcadan kasketli jesti, Ak Partili Eski İl Yöneticisinden Manisa kebabı ikramı ile karşılandı, Erzurumlular Derneği’nde çağ kebabının tadına bakt. 
Terazi satan bir esnafı da ziyaret ederek derdini dinlerken diğer bir yandan kantarın üzerine çıkan Özel;   “Gerçi bu hükümetin her anlamda kantarın topuzunu kaçırdığını bilmeyen yok. Bari ben kendi kiloma bakayım durumumu öğreneyim” dedi.

Meclisin ve Türkiye’nin gündeminin yoğun olduğunu kaydeden Özel, “CHP Şehzadeler İlçe Başkanımız uzun süredir esnaf gezileri sürdürüyor. İl başkanımızla, belediye meclis üyelerimizle birlikte esnafımızı dolaşmaya devam ediyoruz. Her hafta sonu veya her fırsatta ziyaretler yapıyoruz.  Bu haftada Hatuniye Cami etrafı ile kuyumcu esnafını ziyaret ettik. Hem pandemiye vurgu olarak çam sakızı çoban armağanı maskelerimizi, hem de maskelerle birlikte esnafımıza Genel Başkanımızın 200. Yıla çağır beyannamesini dağıtıyoruz. Bu konuda ilk yüzyılın ilk 15 yılında yaptığı atılımın bir benzerini hep birlikte yapacağımız, ittifaka ortaklarımızla yapacağımız, dostlarımızla birlikte yapacağımız 2. Yüzyılın atılımı için müjdeleyen beyannamemizi dağıtıyoruz. Cumhur ittifakından AK Parti’nin 18 yıllık iktidarında yapmış olduğu icraatlar esnafın canına tak etmiş artık. Geçtiğimiz haftalarda 81 ile giden milletvekillerimizin üzerinde ortaklaştığı talep bugünde karşımıza çıkıyor. İki tane söz duyuyoruz. Biz ne zaman kurtulacağız, erken seçim ne zaman olacak diye. Manisa’da yaptığımız esnaf gezimizde esnafımız erken seçim tarihini soruyor. Beklemeyi bırakmış artık tarihini soruyor. Bizde dünden razı bugünden hazır olduğumuz erken seçim için var gücümüzle çalışıyoruz. Erken seçim demek esnafın, işçinin, çiftçinin sorunlarının çözüldüğü, rahat bir nefes aldığı ve işsizlerin artık boş gezmedikleri, kendisi için yaratılan istihdam olanaklarından yararlandıkları bir Türkiye’nin başlangıcı demek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den sonra CHP’nin ağır toplarından Şişli Belediye eski Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de parti kurma çalışmaları içerisinde olmasını değerlendiren 'Bugün Türkiye'nin gündemi ne Mustafa Sarıgül'ün, neden bir başkasının kendi geleceği ile ilgili siyasi gündemi değil, vatandaşın geçim sıkıntısıdır. Yoksulluktur, pandemidir. Bu sorunu da ayrışarak, bölünerek değil, birleşerek aşacağız. Millet İttifakı demek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendi gücünü ittifaktaki diğer ortaklarıyla birleştirmesi demektir. İstanbul'u İstanbul ittifakı kazandı, yarın Manisa'yı Manisa ittifakı, Türkiye'yi Türkiye ittifakı kazanacak. Görüşleri farklıda olsa, farklı partilerde de olsa aynı doğrunun yanından yan yana durabilenlerin, Türkiye'nin yarınlarını aydınlatacağına kimsenin şüphesi olmasın. Kişisel hırslar, kişisel talepler veya bazen haklı bile olsa kırgınlıkların gündeme getirilme günü değil, önümüze hep beraber bakmanın, bölünmenin değil birleşmenin günüdür” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: ozgur-ozelden-esnaf-ziyaretleri
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.