Özel Hedef Koleji Manisaspor antrenmanını ziyaret etti

1

SPOR 2.12.2021 19:03:39 1483 0
Özel Hedef Koleji  Manisaspor antrenmanını ziyaret etti

Manisa’da faaliyet gösteren Özel Hedef Koleji, bugün Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleştirdiğimiz antrenman öncesi takımımızla bir araya geldi.

Başkan Vekili Engin Anlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ali Özmen’in de yer aldığı ziyarette Özel Hedef Koleji Müdürü Şevki Öztürk ve öğrenciler, takımımıza Kocaelispor maçında başarı dileyerek baklava ve çiçek takdim ettiler.

Ziyaret nedeniyle Özel Hedef Koleji’ne teşekkür eden Başkan Vekili Engin Anlı ise takımımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı mutluluğunu dile getirdi. Kaptan Nizamettin Çalışkan ise öğrencilere hediyeler takdim ederek takımımıza verdikleri destek için teşekkür etti.
 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.