Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ÖZDAĞ’DAN KOMBİNE DESTEĞİ

0

SPOR 17.07.2018 15:48:23 1414 0
ÖZDAĞ’DAN KOMBİNE DESTEĞİ

Manisasporumuzun kombinelerine her kesimden büyük destek gelirken, AK Parti 24, 25 ve 26.’cı dönem Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’da kombine alarak takımımıza destek verdi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan standımızı ziyaret eden Özdağ’ı, Kulüp Başkanımız Bülent Baygeldi. 2. Başkanımız Yunus Emre Şahin ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz Muhsin Seven, Hasan Ertekin, Nadir Uzbasan ve Murat Emgener karşıladı. Burada bir açıklama yapan Özdağ, “Manisaspor bizim markamız. Yıllarca Türkiye’ye şehrimizin adını duyurdu. Manisa tarımı, sanayisi, kültürü ve tarihiyle marka şehir. Ancak bunun yanında Manisaspor’u da hiçe sayamayız. Ben gençlik yıllarımda amatör kümede futbol oynadım. O dönemlerde Manisaspor maçına gitmek bizim için bir ayrıcalıktı. Yıllarca Süper Lig’de bize tarifsiz heyecanlar yaşatan Manisaspor’u, bu sıkıntılı süreçte yalnız bırakmamalıyız” dedi.

YÖNETİM ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Manisaspor yönetiminin sıkıntılı dönemde elini taşın altına koyduğunu belirten Özdağ, “İnsanlara Manisaspor’u bir kez daha hatırlattılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yine yaptıkları kampanyalar ve kombine satışları ile kulübe ekstra gelir sağlamaya çalışıyorlar. Kulüpler para ve seyirci destekleriyle ayakta durur, Avrupa’ya baktığımızda herkes bulunduğu şehrin takımını tutuyor. Manisa’da yaşayan bir buçuk milyon vatandaşıma sesleniyorum. Gönlünüzde tabiî ki büyük takımlardan biri olabilir. Ancak önceliğimiz Manisaspor olmalıdır. Bugün bende 5 adet kombine alarak takımımıza destek oluyorum. Manisaspor’a bulunduğu ligde başarılar diliyorum. Üzerimize düşen ne varsa hem Ankara düzeyinde mevcut vekillerimiz ve eski vekillerimizle yapmaya hazırız. Manisaspor’un emrindeyiz. Manisaspor’un özlediğimiz Süper Lig’e geri dönmesi için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 DESTEKLER ARTMALI

Özdağ’ın Manisaspor standını ziyaret etmesinden ve kombine alarak kulübe destek olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi ise, “Manisa konum itibariyle Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin en önemli illerinden birisi durumunda. Dolayısıyla şehrimizde Manisaspor’u yeniden ayağa kaldıracak potansiyel var. Bizde bunun çabası içerisindeyiz. Şehrin Manisaspor çatısı altında buluşması ve destek vermesi gerekiyor. Kulübe destekler artmalı. İnşallah önümüzdeki süreçte bu çabamızın karşılığını göreceğiz” şeklinde konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: ozdag-dan-kombine-destegi
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.