Övünç'ten taraftarımıza teşekkür

1

SPOR 24.07.2017 14:07:45 876 0
Övünç

 

Manisaspor İkinci Başkanı Hakkı Övünç, geçmiş yönetimler döneminden gelen ve kulübümüz üzerinde büyük bir kambur olan FİFA'da ki Aziza Makukula dosyası nedeniyle -9 puan cezası gibi büyük bir sıkıntının kapıda olduğunu söyledi.
Övünç, Abdullah Mergen başkanlığındaki Manisaspor Yönetim Kurulu'nun konuyla ilgili geçmiş dönemlerde gelebilecek cezaların önüne geçtiğini ama konunun artık çıkılmaz bir hale geldiğini ifade etti.

Övünç, bu gelişmelerin ardından taraftarımızın #ManisasporDestekİstiyor hashtagi ile büyük bir farkındalığa imza attığını belirterek, 'Taraftarımıza bu zor dönemde verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu farkındalık Manisaspor'a destek kampanyasının da başlangıcı olmuştur. Bu destek kampanyasında ilgili banka hesabına yapılacak bütün bağışlar Makukula dosyası için kullanılacak ve bağış yapan herkesin ismi, resmi yayın organlarımızda paylaşılacaktır.' dedi.

Turgutlu Gişelerinde Uyuşturucu Operasyonu

Manisa’da MMA Rüzgârı: İlgi Salonlara Sığmıyor

Başkan Dutlulu LGS’de Başarılı MABEM Öğrencilerini Ağırladı

Atilla Beğendik’ten Kuyumcu Esnafına Birlik ve Dayanışma Çağrısı

Başkan Dutlulu Akhisar’da Çalışmaları İnceledi

Artar: “İddialar Sıradan Açıklamalarla Geçiştirilemez”

Büyükşehir, Gördes’te 30 Yıllık Yol Sorununu Çözdü

Cevdet İnci Eğitim Vakfı’ndan Manisa’da CNC Operatörlüğü Eğitimi

Anahtar Kelimeler: ovuncten-taraftarimiza-tesekkur
  • Cumartesi 31.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Pazar 33 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.