Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Öldürülen Hemşire Alaşehir'li Çıktı

0

ASAYİŞ 22.01.2022 10:30:06 4325 0
Öldürülen Hemşire Alaşehir


Kartal'da çalıştığı aile sağlığı merkezinde Konya'dan gelen Rahmi Uygun (39) tarafından başından silahla vurularak öldürülen bir çocuk annesi hemşire Ömür Erez'in (33),Babası Menderes Erez'in Manisa'nın Alaşehir İlçesi Yenimahalle nüfüsuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 

İletişim numaralarımıza telefon ile bağlanan Ömür Erez'in Amcası Ramazan Erez, Yeğenim Ömür Alaşehir'in evladıydı.Biz Alaşehir Yenimahalle'de doğup büyüdük. Aslen Badınca'lıyız. Ömür'ün babası kardeşim Menderes Erez 1992 yılında gurbet'de vefat etti ve Dilovası'na gömüldü. Yeğenim Ömür' de devamlı Alaşehir'e gelir giderdi. Dedesi Hamdi Erez'i Alaşehir'de herkes bilirdi. Acımız çok büyük.Ömür'ü vuran şahıs yeğenimi uzun süredir rahatsız ediyormuş.Bir zaman önce sosyal medya hesabını çalmış, sonra tehdit mesajları atmaya devam etmiş, dün'de gelip bu üzüntü verici olayı gerçekleştirmiş. Verdiği ifade'de belirttiği gibi bir para transferi söz konusu değil zaten hiçbir ispat ve delilide yok.Ömür'ün babası Menderes ve Dedesi Hamdi Erez'i Alaşehir'de tanımayan yoktur. Bende dostlarımızla acımızı paylaşmak istedim'diye konuştu. 

İstanbul Kartal'da görevli olduğu sağlık kuruluşunda Hayatını kaybeden Ömür Erez'in cenazesi Kartal Hacı Ahmet Camii'nde kılınan cenaze namazın ardından defnedilmek üzere Kocaeli Dilovası’na gönderildi.Genç hemşire'nin 10 yaşında Buğlem Erez isminde bir kızı olduğu öğrenildi.

Ömür hemşirenin vasiyetinde; 1992 yılında hastalığı nedeniyle vefat eden babası Menderes Erezin yanına defnedilmek istediği belirtildi. Ancak hemşire, babasının mezarı yanında yer olmadığı için üzerine defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan Erez’i öldüren Rahmi Uygun çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince 'Tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı.

Haber : Veli KAYA

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.